Jobbet Vill du spendera din sommar vid vattnet och jobba som Kock? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du spendera din sommar vid vattnet och jobba som Kock? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Café Garvaregården och B&B ligger idylliskt till vid hamnen i Askersund och söker nu två kockar på heltid under perioden maj-sep. Vill du ha en rolig och fartfylld sommar? Sök då denna tjänst!

Information om uppdraget:

Café Café Garvaregården och B&B har ca: 14 rum som de hyr ut. Kopplat till hotellet ligger Wärdshuset Sundsgården där det även finns restaurang och bar. Båda byggnaderna har utsikt mot vattnet i en äldre och mysig miljö. Du kommer att arbeta i en riktigt semestermiljö där det rör sig mycket människor från hela landet men även en hel del turister. Under sommaren händer det mycket i sommarstaden då det alltid något på G, alltifrån olika festivaler, spelningar och till exempel marknader.

Du som söker ska ha kockutbildning och helst ha något års erfarenhet. Maten som serveras på Wärdshuset är husman av finare slag. Restaurangen har öppet hela dagarna vilket innebär att arbetstiderna kommer att variera. Detta kan innebära sena men det finns möjlighet till kostnadsfri övernattning om lediga rum finns tillgängliga. Säsongen smygstartar redan i maj och därför vill vi att du som söker har möjlighet att redan under maj månad.

Arbetet kan bli stressigt då det är mycket gäster och högt tryck på sommaren. Det är viktigt att du är bra på att samarbeta med både arbetsledare och kollegor. Du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter samt är lyhörd för feedback.

Låter detta som en tjänst för dig? Inkommande ansökningar behandlar löpande. Sök redan idag! Inkommande ansökningar behandlas löpande.

Detta söker vi:

- Kockutbidlning
- Möjlighet att jobb heltid maj-sep
- Körkort B
- Minst 1 år erfarenhet

Det är meriterande om du har lagat husmanskost innan, dock är detta inget krav. Som person är du initiativtagande och älskar att jobba i ett kök där det händer mycket och trycket är högt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41992

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Örebro).
Du kan avregistrera dig när som helst.