Jobbet Vill du skapa en bättre värld genom robotteknik? – Vi söker en driven robotsäljare med regionsansvar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du skapa en bättre värld genom robotteknik? – Vi söker en driven robotsäljare med regionsansvar publicerad av ABB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du utmana dig själv och arbeta med robotförsäljning av framtidens automationslösningar? Bli del av Robotics - en framgångsrik enhet inom ABB som just nu är mitt i en spännande tillväxtfas! Här får du en varierande och spännande vardag och du får vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Robotics är en affärsenhet inom ABB:s division Robotics and Motion som utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar. Genom automation hjälper enheten tillverkare och kunder att förbättra produktivitet, kvalitet och säkerhet i arbetsmiljön.


Du kommer jobba i ett dynamiskt team med där vi baserat på kunders behov, och det senaste inom robotteknik erbjuder lösningar för framtidens industri. Du kommer sälja robotar till kunder i Sverige. En viktig del av ditt arbete är att vara ute hos kunder och framför allt bygga långsiktiga relationer. Naturligtvis kommer du ha fullt budgetansvar för dina konton. Du kommer ha många kontaktytor på alla nivåer i organisationen och arbeta tätt tillsammans med teamet. Ditt ansvar kommer vara Mellansverige.

Du kommer, med andra ord, ha stora möjligheter att bygga ett stort internt och externt nätverk och bidra till vår fortsatta tillväxt. Du kommer också, på nära håll, få följa utvecklingen av det senaste inom robotteknik och automationslösningar.Krav:

Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen med teknisk inriktning, och gärna några års erfarenhet av försäljning. Förutom att du har ett genuint intresse för teknik tror vi att du med starkt driv, uthållighet och flexibilitet har förmåga att leda försäljningen i mål. Du är mycket kundorienterad och har en djup förståelse för affärer. Orädd att ta kontakt med nya kunder och med förmåga att bygga starka relationer. Det är också viktigt att du är en relationsbyggande teamspelare och trivs i en roll där samarbete är en central del för att nå framgång. Eftersom du kommer ingå i en global verksamhet behöver du kunna tala och skriva på svenska och engelska, har du språkkunskaper i något ytterligare europeiskt språk är det ett plus.

ABB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.Ytterligare information

Rekryterande chef Susanne Timsjö +4621-32 40 58, svarar gärna på dina frågor. Övriga frågor ställs till Rekryterare Linda Lundstedt +4621-32 51 94. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer, Pia Hill, +4621-34 47 51, Unionen, Ingrid Nilsson, +4621-32 14 66, Ledarna: Jenny Larsson, +4621-32 85 47.
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 6 januari 2019.

Referens

SE67289315_E7

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till