Jobbet Vill du skapa affärer och bygga relationer? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du skapa affärer och bygga relationer? publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Hos Flexime får du möjlighet att vara med på en spännande resa där du kan skapa stora möjligheter att påverka din vardag och din karriär. Vi söker nu en säljare som vill bygga relationer och skapa långsiktiga affärer!

Om företaget
Flexime jobbar med automatiserad tidshantering i realtid för företag med höga krav på exakthet och realtidsöversikt. Vår lösning förenklar tidshantering och frånvarohantering och vi strävar efter att vara marknadsledande inom området. Flexime är ett startup-företag som ingår i LEAD, en företagsinkubator av internationellt hög standard som framgångsrikt kommersialiserar kunskap och utvecklar bolag med stor tillväxtpotential.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare på Flexime kommer du arbeta i ett nystartat företag där fokus kommer vara på att identifiera nya affärsmöjligheter samt bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Som en del i LEAD blir Flexime ett företag med stor potential för snabb utveckling och det ger dig möjligheten att vara med och bygga verksamheten från start. Du kommer arbeta tätt ihop med aktuella samarbetspartners för att underlätta deras interna säljarbete. Med ansvar över budget och resultat leder och driver du försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning blir att tillsammans med dina kollegor bygga en stark och lönsam verksamhet. Du kommer få stora möjligheter att påverka hur säljarbetet genomförs och hur din vardag ser ut blir upp till dig själv.

Din profil
Vi söker dig som har en härlig energi och letar efter en ny utmaning. Hos Flexime kommer du trivas om du har ett eget driv och får en kick av att göra nya affärer. Med din energi och din kreativitet bidrar du med nytänkande till företaget och lyckas få saker gjorda. Du blir motiverad och peppad av att kunna driva ditt eget arbete framåt. För rätt person kan tjänsten utvecklas och växa i ett snabbt tempo. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och vi ser gärna att du har vana av att arbeta med säljarbete tidigare och speciellt offerthantering. Det krävs att du har B-körkort och tillgång till bil i tjänsten. Kontoret är placerat i centrala Norrköping i en härlig och kreativ miljö men det finns möjlighet att utgå från andra orter. Som säljare på Flexime ser vi att du är engagerad i ditt arbete och som person. Vi lägger stort fokus på din personlighet och det är viktigt att du är en relationsskapande och ödmjuk person. Egenskaper du känner igen dig i är - Initiativtagande - Problemlösande - Kommunikativ - Nyfiken - Ansvarstagande Hos Flexime är värdegrund, gemenskap och balans i livet viktigt. Hållbarhet både för affärer och egen personal prioriteras. Samtidigt som fokus ligger på effektiva affärer finns det en tydlighet i att man tillsammans skapar ett företag för en hållbar framtid.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3428

Liknande jobb

Lagerchef till Nyköping Nyköping Poolia
Skadetekniker Norrköping Norrköping Unik Resurs
Montörpersonal sökes! Motala Framtiden
Reskontrachef Linköping SAAB
Mekanikingenjör Seaeye Linköping SAAB
Teknik - och Underhållschef Finspång Ny Position
HR-ansvarig Finspång Ny Position
Avdelningschef till Toyotas R & D Mjölby Toyota Material Handling
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs
Skadetekniker Linköping Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Norrköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.