Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi har just nu flera spännande uppdrag hos våra stora kunder och behöver förstärka med en driven konsulter med inriktning på leverantörsstyrning. Vi söker dig som är jurist och som brinner för att sätta juridiken i ett praktiskt sammanhang och som vill utvecklas i rollen som managementkonsult.
På Xeeda satsar vi på kompetensutveckling och du får i rollen arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Arbetsbeskrivning

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en jurist som vill sätta juridiken i ett praktiskt sammanhang som managementkonsult inom leverantörsstyrning och verksamhetsutveckling med fokus på digital transformation.

I din roll som konsult kommer du vara sakkunnig i upphandlingsfrågor samt vara juridiskt stöd i andra avtalsrättsliga frågeställningar i våra uppdrag hos kund. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att bistå våra kunder med:

• genomföra upphandlingar genom att ta fram förfrågningsunderlag inkl delta i arbete med behov- och kravfångst, teckna avtal etc
• utredningar och granskningar inkl rättsutredningar
• projektledning och delprojektledning av projekt och uppdrag
• avtalsuppföljning och leverantörsstyrning
• arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt

På Xeeda får du arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Du har akademisk examen inom juridik och har några års erfarenhet av att arbeta med leverantörsstyrning, LOU och avtalsförvaltning. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig inom projekt- och upphandlingsarbete där du får arbeta med varierande frågor tillsammans med professionella kollegor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

• upphandlingsarbete från it och it-tjänsteupphandling samt förhandlat förfarande
• att arbeta som konsult
• att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp samt även kunna föredra det på ett pedagosikt sätt

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men trivs också att arbeta i team och bidra med din erfarenhet samtidigt som du utvecklas. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Våra kunder är allt från stora politiska organisationer till mindre privata företag vilket ställer krav på att du har gott omdöme och är säkerhetsmedveten.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, [ Link removed ]

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, leverantörsstyrning och informationssäkerhet. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.


 

Rekommenderade jobb

Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Devops Engineer till ICA Gruppen, Cross Functional Services
ICA Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Backend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker
ICA Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 10EE1179F6DC432597B15A33107CC32F