Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du påverka framtidens infrastruktur? Trafikverket söker dig! jobb i Umeå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du påverka framtidens infrastruktur? Trafikverket söker dig! på Academic Work

Vill du påverka framtidens infrastruktur? Trafikverket söker dig!

Academic Work Umeå, Västerbottens län Heltid
Har du en högskole- eller civilingenjörsexamen och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör till verksamhetsområdet Underhåll. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få växa med ansvar.

Du erbjuds

* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd mellan oss på Academic Work och Trafikverket. Du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här. :)

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta nära och direkt under två projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka vid och protokollföra möten, kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.

Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket tillsammans med oss på Academic Work.
Vi söker dig som

* Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom bygg, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget. Examensbevis kommer att efterfrågas.
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
* Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning, ekonomi, bygg- och anläggningsbranschen, administration - men detta är inget krav.

Som person är du resultatorienterad och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö samt anta utmaningar i det dagliga arbetet. Vi förväntar oss att du har en god förmåga att ta initiativ, skapa goda relationer och samarbeta med andra.

Övrig information

* Start: Januari 2022
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå, men möjlighet finns också att utgå från Luleå om önskvärt!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Information om företaget
Läs mer om Trafikverket här.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063090-SE