Jobbet VILL DU MOTVERKA PENNINGTVÄTT OCH TERRORISTFINANSIERING? DANSKE BANK SÖKER AML ADVISOR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

VILL DU MOTVERKA PENNINGTVÄTT OCH TERRORISTFINANSIERING? DANSKE BANK SÖKER AML ADVISOR publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Danske Bank expanderar deras Ongoing Due Diligence (ODD)-team vilka arbetar med penningtvätt som ett viktigt led för att motverka bedrägerier. Vi söker dig som vill fortsätta karriären inom banksektorn och trivs i en roll med daglig kundkontakt. Välkommen med din ansökan!

Academic Work söker för Danske Banks räkning en AML Advisor.

AML står för Anti Money Laundering och Danske Bank har ett starkt lag av specialister inom AML-området för att säkra att banken hela tiden har nödvändig kännedom om sina kunder. Avdelningen är uppdelad i ett Onboarding-team, som fokuserar på Onboarding av nya företagskunder, och ett Ongoing Due Diligence (ODD)-team, som jobbar med löpande kundkännedomsgranskning av befintliga kunder. Tillsammans med ett 20-tal medarbetare utgör du en viktig länk i arbetet med att garantera att banken inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet.

Uppdragets omfattning är inledningsvis 6 månader med start omgående med hänsyn till uppsägningstid. Därefter fortlöper uppdraget långsiktigt om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Gå gärna in och läs här hur det är att jobba för Danske Bank HÄR

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank.

Kandidatprofil

Som medarbetare i ODD-teamet blir en av dina viktigaste uppgifter att säkra en god kunddialog medan du inhämtar nödvändig information från bankens svenska Business Banking-kunder. Du kommer ha en viktig roll i uppbyggnaden av bankens fortsatta AML-arbete, samt bidra till att bygga en välutvecklad AML-kultur inom hela Business Banking på Danske Bank.

Du kommer till exempel att:

* Inhämta, bearbeta och kontrollera information från våra svenska företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns.
* Planlägga kommande kundgranskningar och aktivt delta i uppbyggnaden av en väl fungerande arbetsprocess.
* I samarbete med andra specialister på området svara på frågor från både kunder och interna kollegor rörande kundkännedom och risk scoring.

* Har erfarenhet av service och kundrelationer inom bank
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
* Har en högskoleutbildning inom ekonomi

Det är meriterande om du har kunskap inom det finansiella området, gärna med erfarenhet av AML-arbete och/eller kundrådgivning

För att både lyckas och trivas i rollen som AML Advisor tror vi att du som person är noggrann, analytisk och lösningsorienterad i ditt arbete. Du gillar att arbeta metodiskt med kunddata och kan se helheten, även vid hög arbetsbelastning. Du kan arbeta självständigt, men är samtidigt en lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar för att vara med och utveckla AML-arbetet inom Business Banking. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med entusiasm tar dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

ARBETSTID: 8.30-17.00

PLATS: Gävlegatan i centrala Stockholm

URVAL: Sker löpande

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.

Referens

15021744-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till