Jobbet Vill du leda vår resa in i framtiden? Vi söker nu fler projektledare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du leda vår resa in i framtiden? Vi söker nu fler projektledare! publicerad av Trafikförvaltningen

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hos oss hittar du flera av de komplexa projekt som du läser om i tidningen. Bland våra projekt finns alltifrån stora samverkansprojekt som Slussen och Citybanan, till nya spårutbyggnader som Tvärbana Norr, flertalet buss- och spårdepåer och inköp av nya moderna tåg. En minst lika viktig uppgift är förstås att modernisera och utveckla vår befintliga anläggning. Projekten varierar i både storlek och i komplexitet och bredden av projekt är stor.  
 
Målet är tydligt – vi ska förstärka ledningen, styrningen och uppföljningen av våra projekt - allt för en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad och upprustning av kollektivtrafikens infrastruktur. En infrastruktur som på många sätt är en förutsättning för att Stockholm ska fungera. Bara inom de närmaste fem åren investerar vi 40 miljarder inom infrastruktur, fordon och fastigheter.  
 

Vem är du? 

 
För att klara vår uppgift behöver vi fler duktiga och erfarna projektledare med kompetens inom framförallt bygg och anläggning, infrastruktur och fordon. Vi söker dig med ca 5-10 års erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning. Vi ser att du har erfarenhet från några av ett projekts faser i projektlivscykeln och har ansvarat för minst två av faserna; Analys, Planering, Genomförande och Avslutning. Du har en akademisk examen, gärna med ingenjörsinriktning. Vi vill att du har en dokumenterad projektledarutbildning och det är meriterande om du är certifierad inom IPMA eller PMI. 
 
För att lyckas i projekten och trivas hos oss tror vi att en av dina stora drivkrafter är att leda människor mot ett gemensamt mål och att du har ett starkt intresse för teknik och samhällsfrågor. Vidare är du kommunikativ i både tal och skrift och kan anpassa ditt budskap efter person och situation och därigenom skapa tydlighet. Sinne för struktur och ordning är ett måste för att hålla ihop projektens alla trådar 
 

Om tjänsten 

 
I rollen som projektledare kommer du leda projekten genom hela projektprocessen; från förstudier, till att driva projekten i mål och slutligen överlämna dem till vår trafikavdelning för fortsatt förvaltning. 
Just att vara delaktig i något från början till slut, som dessutom kommer att göra ett bestående avtryck i kollektivtrafiken är det som våra projektledare uppskattar mest med sina arbeten. 
 
Projekt med fokus nybyggnation eller modernisering– vilket passar dig bäst? Oavsett vilket – hos oss får du möjlighet att utveckla din projekt- och infrastrukturkompetens inom en rad områden. Här får du en unik möjlighet att jobba med omfattande projekt som leder till konkreta resultat -resultat som påverkar både stadsbild och människors möjlighet att leva och arbeta i 
Stockholmsregionen. 
 

Att jobba hos oss 

 
Vårt uppdrag – den gemensamma resan. Att jobba på trafikförvaltningen, verksamheten bakom SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet, innebär att du bidrar till Stockholms samhällsutveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2, 3 miljoner invånare. Din insats gör skillnad i en organisation som ligger i framkant inom miljö och hållbarhet.  
 
Våra värderingar är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.  
 

Information och ansökan 

 


Har du frågor eller funderingar? I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Li Cederblad-Friberg, tfn 08-736 29 49 eller Anna Setterberg, tfn 08-764 25 83. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. 
 
Intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 2019-11-29. 

Vi ser fram emot din ansökan!


Fackliga kontaktpersoner 
Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52 
Arne Grundberg, Vision, tfn 070-786 18 88 
 

Webb och sociala medier 
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.  
 

Referens

163239

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till