Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du leda utvecklingen av ICAs butiksdrift? jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du leda utvecklingen av ICAs butiksdrift? på ICA

Vill du leda utvecklingen av ICAs butiksdrift?

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning. Funktionen ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära.

Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA-butikerna, med fokus på butikernas lönsamhet och konkurrenskraft. Vårt affärsområde består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare, vi omsätter cirka 100 mkr per år.
Det här är ditt blivande jobb


Som Affärsutvecklare butiksdrift är du vår nyckelperson för att skapa förutsättningar för ICAs butiker att förbättra sin effektivitet och du sätter strategisk riktning utvecklingen av butikernas drift.

Du är ansvarig för att koordinera utvecklingen mot planen och för att löpande ompröva och uppdatera planen utifrån nya möjligheter och förändrade förutsättningar. Du säkerställer att planen är förankrad och att resurser finns för att driva utvecklingen. Ditt viktigaste gränssnitt är ICAs butiker där du inhämtar behovet och möjligheterna, samt förankrar planerna för utvecklingen. Inom ICA Sverige samverkar du med nyckelgränssnitt såsom profilorganisationerna (Nära, Supermarket, Kvantum och Maxi), IT-funktionen, ICAs Försäljnings- och driftskonsulter m.fl.  

Du samverkar med ICAs butiksnära roller och säkerställer att framtagna lösningar framgångsrikt implementeras och får effekt i butik.

Du rapporterar till chef Butikskonsult och Verksamhetsstöd inom Butik & Försäljning och ingår i ledningsgruppen för Butikskonsult och Verksamhetsstöd.Vem är du?

Du har en mångårig erfarenhet från detaljhandeln, fördelaktigt som Managementkonsult med inriktning detaljhandel eller som senior Affärsutvecklare inom en utvecklingsfunktion där du fått ta stort ledaransvar.

Du kombinerar en förmåga att formulera strategisk riktning med ett intresse att fördjupa dig i nyckelområden för att finna rätt väg. Du har lätt för att samverka med andra brett i organisationen och du klarar av att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar där du identifierar nyckelfrågorna och dess affärsbetydelse. Du är bra på att strukturerat ta dig an frågeställningar genom att definiera angreppssätt och analyser för att adressera dessa och du har en god förmåga att formulera din vision.

Du har ett stort intresse för detalj- och daglivaruhandel med en bred kunskap om effektiv butiksdrift och svinneffektivisering. Du är nyfiken och håller dig uppdaterad kring utvecklingen i branschen. Du har erfarenhet från att arbeta med IT-nära utveckling och du har mycket god analytisk förmåga. Du har god förståelse för projektstyrning och är van att ta ett helhetsansvar för planering, framdrift och leverans i de projekt du startar upp.

Du är en ledare och är van att driva igenom förändring, det är viktigt att du har stark integritet, hög grad av professionalism och naturlig fallenhet för att driva mot gemensamma mål samt skapa långsiktiga relationer med de individer du interagerar med.

Personliga egenskaper

  • Ödmjuk och lyhörd
  • Goda ledaregenskaper och kommunikativ förmåga för att skapa samsyn kring problembild, lösning och förväntad effekt
  • Sprider energi, engagemang och är en positiv förebild
  • Stor analytisk förmåga och förståelse för vad som driver lönsamma affärer

Formella krav och erfarenheter

  • Civilingenjör, Civilekonom eller motsvarande erfarenhet
  • Projektledning
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper och förmåga i PowerPoint, Excel och Office 365
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift         

Relevant arbetslivserfarenhet

Managementkonsult eller Affärsutvecklare inom detaljhandeln

Meriterande att ha arbetat inom butik eller nära gränssnitt till butikAnställningsform

Tillsvidareanställning

 
Tillträde

OmgåendeKontaktuppgifter

Kristoffer Widén, [ Link removed ]  0702-192332
Sista dag för ansökan


2021-09-20

Vi behandlar ansökningar löpande.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014183