Jobbet Vill du lackera flygplan? Vi söker en flygplanslackerare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du lackera flygplan? Vi söker en flygplanslackerare! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
15 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vingroder, klaffar och nosvingar är enbart några av de artiklar som lackeras på Saab Aeronautics i Linköping. Ett öppet och hjärtligt klimat erbjuds dig som vill bli flygplanslackerare! Denna avdelning ansvarar för att lackering av delar till flygande farkoster mot den militära sidan av Saab.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Hur ser en typisk arbetsdag ut? I princip så är den ena dagen inte lik den andra. Som ett första steg mottar och förbereder du som Lackerare ytbehandlat material. I målningsjobbet ingår uppgifter så som att blanda och registrera färg. Du kommer att lackera artiklarna med hjälp av sprutpistol och mindre ytor behöver i vissa fall handmålas. Avdelningen ansvarar för hela kedjan - från förarbete till efterarbete såsom maskering, slipning, avplock och kontroll samt ritningsläsning och datahantering. Viss schablonsättning kan även förekomma. Ofta arbetar du som Lackerare med parallella artiklar.

Din profil
Den här rollen passar dig som trivs med att jobba tillsammans med andra kompetenta arbetskamrater. Här har du möjlighet att lära dig mycket av dessa personer! Noggrannhet är ledord då artiklarna ni tillsammans lackerat kommer att sitta på flygplanen. För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Som Lackerare på Saab kommer du långt med rätt handlag och viljan att lära dig mer! I första hand vill vi komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet av lackering och industriarbete, men vi välkomnar även dig som ser dig själv som en framtida Lackerare!

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Motivera varför just du skulle passa som Lackerare. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där möjligheten finns att framåt sett övergå i en anställning hos Saab. Visste du att Saab är Skills största ägare? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3491

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till