Jobbet Vill du kickstarta din karriär som säljare? Se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du kickstarta din karriär som säljare? Se hit! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Nacka

Arbetsbeskrivning

Har du nyligen tagit studenten och är intresserad av rollen som säljare? Är du en driven och kommunikativ kämpe som inte ger upp i första hand? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi fältsäljare till vår kund Anslutdig, belägen i Nacka. Anslutdig är en säljorganisation i tillväxt med ambition är att bli Sveriges bästa säljorganisation. De strävar efter att ge bästa möjliga kundupplevelse för sina kunder och partners samtidigt som de skapar den bästa plattformen för sina medarbetare att utvecklas inom försäljning och ledarskap.

I rollen som fältsäljare kommer du att göra hembesök hos företagets potentiella kunder och sälja in olika produkter inom media och telekom beroende på vilket projekt du jobbar med. Du kommer att erbjuda kunderna konsultation och konkreta lösningsförslag med målet att hjälpa dem hitta den bästa tv-lösningen och förbättra kundupplevelsen.

Den här tjänsten passar dig som är nyutexamnierad och hungrig på en ny utmaning. Med rätt inställning finns det stor möjlighet till personlig utveckling, såväl inom försäljning som ledarskap då Anslutdig är ett expansivt bolag. Vidare är det en tjänst som är provisionsbaserad med stora möjligheter att tjäna mtycket pengar.

Den här tjänsten är på heltid med start omgående och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 13-21. Det är en direktrekrytering viilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Anslutdig.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

- Ingen tidigare erfarenhet krävs
- Du är självständig men gillar sociala kontakter
- Du gillar att tävla och mäta dina resultat
- Du är inte rädd för ett nej
- Lagspelare
- Ser inte problem, väljer att istället se lösningar
- Vill utvecklas, vågar gå utanför din comfortzone

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44918

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Junior Testare sökes direktrekrytering! Stockholm StudentConsulting
Hertz Bromma söker bilvårdare! Stockholm StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till