Jobbet Vill du jobba som servicetekniker / tekniker i Stockholmsområdet? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du jobba som servicetekniker / tekniker i Stockholmsområdet? publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta praktiskt och att lära dig nya saker? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura har återkommande flertalet tjänster inom området och vill höra mer om din erfarenhet och kompetens inom service och teknik!

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom service, teknik, el, installation, reparation och underhåll. Detta är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har många kunder som just nu letar efter sin nästa medarbetare.

Arbetsuppgifter

På Bravura har vi återkommande förfrågningar efter kompetens inom service och teknik. Såväl junior som seniora positioner för både rekryteringar och konsultuppdrag. Exempel på roller som vi har återkommande behov av är följande:
• Servicetekniker
• Fälttekniker

Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig omgående!

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning, fördel inom elektronik eller teknik
• Tekniskt intresse och grundläggande förståelse för el
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker, tekniker, bilmekaniker eller installatör
• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett teknikintresse och är praktiskt lagd. Du som söker rollen är lösningsorienterad och flexibel som trivs att arbeta självständigt under arbetets olika förutsättningar. Vidare är du noggrann och förstår vikten av att utföra dina arbetsuppgifter väl med hög kvalitet. Att vara kommunikativ och serviceinriktad är något som präglar dig i ditt arbete då har i denna roll har många kontaktytor med både kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Service, servicetekniker, fälttekniker, tekniker, underhåll, el, elektronik, tele, installation, reparation, Stockholm.

Referens

2440301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till