Jobbet Vill du jobba som platschef eller arbetsledare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du jobba som platschef eller arbetsledare? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Just nu söker några av våra kunder duktiga Platschefer och arbetsledare som vill vara med och bidra till företagets framgångar.

Information om uppdraget:

Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter att få vara med och påverka? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Det dagliga arbetet går främst ut på att säkerställa att projektet genomförs inom utsatta ramar, ansvara för projektens resultat vad avser kvalitet, ekonomi och tid och ansvara för att våra uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Du kommer också att föregå med gott exempel och genom bl.a. god planering och uppföljning. Tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning inom ett mark- och anläggningsrelaterat område och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom projektledning och projektplanering

Kontakta rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 076-145 92 88 eller e-post: johannes.granstrom@studentconsulting.com om du har några frågor!

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53748

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till