Jobbet Vill du jobba som IT-specilist på Atea? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba som IT-specilist på Atea? publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Umeå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba för en av Sveriges största leverantörer inom IT-infrastruktur? Vi söker nu en IT-specialist till Atea i Umeå. Ta chansen att bli en del av ett företag där kamratskap, driv, humor och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Hos Atea får du möjligheten att ta vara på din drivkraft av att utvecklas personligt och jobba med framtidens IT-lösningar tillsammans med dina kollegor. Sök redan idag!. Urval sker löpande.

Academic Work söker en IT-secialist till Atea Client Center. Hos Atea från du över 2000 härliga kollegor runt om i Sverige men trotts detta är det nära till beslut och bara du sätter upp dina egna gränser på hur långt du kan gå. Atea Client Center har ett uppdrag att för Atea leverera en stabil kostnadseffektiv funktionsaffär. Det innebär såväl tjänsteleveranser från Ateas Datacenter i Umeå som fjärrdrift av lokala installationer ute hos Ateas kunder. Till hjälp har de en Servicedesk i Malmö och ett antal underleverantörer som levererar t.ex. kapacitet och applikationspaketering. Client Center är en del av Ateas 3rd line och består av en härlig mix med olika bakgrunder och kompetenser uppdelade i två team. Ett team med managering av klienten i fokus, och ett med fokus på serverinfrastrukturen och centrala applikationer. De är placerade på framförallt två orter - Stockholm och Umeå. Gemensamt för alla på Atea är att de jobbar som ett lag för att driva deras kunder framåt, med Sveriges bästa kundnöjdhet som mål.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Under tiden som du arbetar som konsult kommer det erbjudas utbildning för att du ska kunna utvecklas och få rätt förutsättningar för att göra ett bra arbete hos Atea. Du kommer till en början att arbetat som konsult via Academic Work men kommer sedan bli överrekryterad till vår kund förutsatt att alla parter är nöjda.

Kandidatprofil

Vi söker dig som är specialist inom området Microsoft Skype, Exchange och Office365 eller som är en aspirerande stjärna inom området. Som IT-specialist hos Atea kommer du att ingå i vår nationella enhet Client Center som arbetar med drift, implementation, support och förvaltning av våra kunders IT-miljö, vilka är medelstora och stora aktörer inom olika branscher, samt många spännande projekt..

Vi söker dig som brinner för att jobba inom IT och har intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning. Du har även erfarenhet av att arbeta inom support, drift eller förvaltning. För att klara av det dagliga arbetet krävs även att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska såväl skriftligt som muntligt. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med större Skype, Exchange och Office365 miljöer och det är meriterande och du har certifieringar inom områdena. Det är även meriterande om du har certifieringar av Microsoft Windows Server 2012 och kunskaper i Powershell

Som person är du en strukturerad lagspelare med ansvarskänsla och högt kundfokus. Du tar dig lätt an nya uppgifter och arbetar systematiskt och strukturerat. Vidare ser vi att du är nyfiken och har ett driv att ständigt utvecklas. Hos vår kund är lagandan viktigt och drivet och intresset för att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT. Vi ser därför att du vill fortsätta leva dessa värderingar och växa tillsammans med vår kund.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15001103-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Umeå).