Jobbet Vill du jobba som ekonomiassistent / ekonomi i Stockholmsområdet? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du jobba som ekonomiassistent / ekonomi i Stockholmsområdet? publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som vill utvecklas inom ekonomi? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura har återkommande flertalet tjänster inom området och vill höra mer om din erfarenhet och kompetens inom ekonomi!

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger. Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom ekonomi. Detta är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har många kunder som just nu letar efter sin nästa medarbetare.

Arbetsuppgifter

På Bravura har vi återkommande förfrågningar efter kompetens inom ekonomi. Såväl juniora som seniora positioner för både rekryteringar och konsultuppdrag. Exempel på roller som vi har återkommande behov av är följande: - Ekonomiassistent inom kundreskontra - Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig omgående!

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. • Arbetslivserfarenhet inom kund- eller ekonomirelaterade roller som exempelvis ekonomi– eller redovisningsassistent. • Intresse för siffor och ekonomi. • God systemvana inom Excel. • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska. För att trivas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du har förmågan att kunna strukturera ditt dagliga arbete för att effektivt kunna föra ditt arbete framåt. Vi tror även att du är en problemlösande, ambitiös och nyfiken person som vill lära samt utvecklas. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt arbete och din utveckling.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholms län Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kundreskontra, ekonomiassistent, kundtjänst, Excel, administration, kundkontakt, avstämning, ordergransking, månadsbokslut, bokföring, heltid, Stockholm, ekonomi, konsultuppdrag, ekonomiexamen, ekonom, leverantörsreskontra

Referens

2455101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till