Jobbet Vill du jobba som bilskadereparatör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du jobba som bilskadereparatör? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Sollefteå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter dig som vill arbeta som bilskadereparatör på skadeverkstaden hos Bilbolaget i Sollefteå. Har du intresse för bilar och är sugen på en ny utmaning? Du kan du vara rätt för det här uppdraget!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med skadereparationer och plåtskador hos vår partnerkund Bilbolaget i Sollefteå. I denna roll arbetar du med allt från enkla reparationer till lite större strukturskador och måttriktning av karosseriskador.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av StudentConsulting, och arbetar hos Bilbolaget som uthyrd konsult. Som konsult har du samma förutsättningar som Bilbolagets egna anställda. Tjänsten är på heltid, med inledande visstidsanställning, som startar så snart som möjligt.

Arbetstiderna är vardagar 7:00-16:15. På detta uppdrag tillämpar vi samma kollektivavtal som Bilbolaget, nämligen Motorbranschavtalet.

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta därför chansen och sök redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker har:
- Erfarenhet av att arbeta med bilar, gärna som mekaniker eller plåtslagare
- Genuint intresse för utvecklingen inom bilbranschen
- B-Körkort
- Goda kunskaper i svenska

Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som plåtslagare samt att du är van att Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av plåtskador. Vi önskar dock att du är van att arbeta med bilar, och kanske är mekaniker i grunden. Bilbolaget kommer att lära upp rätt person i skadeverkstaden, men det är en stor fördel om du har erfarenhet av att utföra enklare bilskadereparationer sedan tidigare. Det är också meriterande om du även kan laga plast samt byta glas.

Vi vill att du som söker är en självständig och ansvarstagande person. Kundkontakt är en del av tjänsten och du behöver därför kunna svenska flytande i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49288

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till