Jobbet Vill du jobba med utveckling och programmering i vackra Dalarna? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba med utveckling och programmering i vackra Dalarna? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Uppsala
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi har nu den stora äran att hjälpa ett av Skandinaviens mest framgångsrika och expanderande konsultföretag, med tillsättningen av ny, vass kompetens.

Information om uppdraget:

Företaget finns representerade på 14 kontor i Norge och Sverige, och är noterade på Oslobörsen. Idag innehar företaget 1200 talanger och har som mål att fortsätta expandera.
Hos detta företag får du som anställd, möjligheten att utvecklas med fokus på kompetensuppbyggnad och sociala aktiviteter där det erbjuds spännande Meetups och regelbundna CodeCamps. Du som medarbetare får även avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på.
På det nystartade kontoret i Borlänge finns en stor potential till att kunna förstärka och utöka kundbasen, en härlig stämning och en stark tilltro på framtiden. Kommunikationsleden är korta och du som medarbetare får vara med att tycka till och komma med idéer kring verksamhetens expansion i det vackra länet Dalarna.

Detta söker vi:

För att passa in på denna tjänst ser vi gärna att du som person är ansvarsfull, analytisk och resultatorienterad. Du är självständig och har en god kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad och bygger långvariga relationer med dina kunder.
Kvalifikationer
•Minst 3 års erfarenhet inom .Net, C#, SQL och Visual Studio
•Har relevant utbildning, till exempel dataingenjör eller motsvarande.
•Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, metoder och verktyg inom utvecklingsområdet.
•Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetat med kontinuerlig integration/leverans och har ett intresse, samt vana av agil utveckling. Du har erfarenhet av testdriven utveckling och kan och vill röra dig inom hela teknikstacken. Erfarenhet av exempelvis SQL Server, Azure, ASP.NET, MVC, JavaScript/CSS/HTML, SOAP/REST och WPF är ett stort plus.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42786

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

KG Knutsson AB söker KAM i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Senior lönekonsult Uppsala Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Business Controller till DeLaval Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Security Lead, Stockholm Stockholm CGI
Konsultchef till Brightby Stockholm Brightby
Systemkonsult Nätverk Uppsala Atea
Systemkonsult VMware Uppsala Atea
Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work
GROUP ACCOUNTING MANAGER QUANT Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till