Jobbet Vill du jobba med plåt och svets på ett världsledande företag? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba med plåt och svets på ett världsledande företag? publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du få ett utvecklande och varierande arbete som plåtbearbetare på ett framgångsrikt internationellt företag? Vi söker dig med industriell erfarenhet, gärna inom plåtproduktion av någon slag som vill utvecklas inom ett globalt företag med chans till anställning hos kund efter avslutat uppdrag. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Academic Work söker för ebm - papst räkning en plåtbearbetare med start omgående.

ebm-papst ser personalen som en stor tillgång och har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Att du därför är en person som vill bidra till god stämning på jobbet är något som värderas mycket högt. ebm- papst erbjuder en modern arbetsplats med nyrenoverade ljusa produktionslokaler.

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Deras kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri.

Omfattningen på uppdraget är 6 månader med chans till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

I huvudsak innefattar arbetsuppgifterna:

* Plåtbearbetning vid stans- och bockmaskin
* Punktsvetsning
* Montering

Det här uppdraget passar dig som trivs att jobba självständigt men där det även förekommer arbete tillsammans med kollegor i grupp.

* Har någon form av gymnasieutbildning eller motsvarande.
* Erfarenhet av plåtproduktion av något slag gärna med stans och bockmaskiner
* Enklare erfarenhet av svetsning
* Har datorvana i PC-miljö (MS Office).
* Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och noggrann samt van att arbeta i varierande tempo. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel då det förekommer att man får vara behjälplig och utföra andra arbetsuppgifter inom företaget. Dessutom ska du med din personlighet bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande krävs det också att du är i god fysisk form.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Järfälla
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Referens

15005121-SE

Liknande jobb

Svetsare Södertälje Lernia
Operatörer sökes till spännande uppdrag! Stockholm Aditro Logistics
Underhållsmekaniker Stockholm Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.