Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du jobba med kundkontakt och samordning? jobb i Mölndal på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du jobba med kundkontakt och samordning? på Academic Work

Vill du jobba med kundkontakt och samordning?

Academic Work Mölndal, Västra Götalands län Heltid
Söker du efter en roll bestående av kundkontakt, samordning och organisering? Som orderberedare hos Transtema Network Services får du allt i en roll! Här blir du ansvarig för att samordna och koordinera arbetsordrar inom fiber- och telekombranschen.


Om tjänsten
Academic Work söker för Transtema Network Services räkning en orderberedare för omgående start. Uppdraget sträcker sig på minst 6 månader fram i tiden med möjlighet till förlängning. Arbetsdagarna är 8 timmar långa och förlagda mellan 08:00-18:00 där du arbetar på ett rullande schema. En dag i veckan har du antingen öppning eller stängning, dvs det är bara en dag i veckan du slutar 18.00. Övriga dagar är dina arbetstider 8.00-16.30.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som orderberedare kommer du ansvara för att samordna, koordinera och kvalitetssäkra arbetsordrar. I rollen kommer du att ha kontakt med såväl fälttekniker som slutkunder och din huvuduppgiften kommer vara att boka in kundbesök via telefon.

Du kommer till exempel att:

* Tidsboka hembesök hos slutkund för fälttekniker via telefon
* Samordna orderinformation för att säkerställa att fälttekniker får rätt förutsättningar
* Aktivt återkoppla kunder/beställare om status på arbetsordrar

Tjänsten passar dig som har en god känsla för service. Du har ett moget förhållningssätt och agerar professionellt både gentemot kunder och gentemot kollegor, och trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. Tjänsten inleds med en gedigen introduktion till arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som

* Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska för att kunna hantera dialog med kunder/tekniker
* Har god IT-vana

Det är meriterande om du har erfarenhet av telekombranschen eller om du tidigare arbetat specifikt med telefonen som verktyg.

Som person utstrålar du trygghet och stabilitet, även i stressiga situationer. Du har en förmåga att prioritera effektivt och tar samtidigt ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Samtidigt som du driver ditt arbete framåt på egen hand arbetar du bra med andra människor. Du agerar lyhört, uppmärksamt och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. För att passa i rollen som orderberedare är det även viktigt att du planerar och organiserar effektivt.

ÖVRIG INFORMATION

* Omfattning: Heltid, minst 6 månader med möjlighet till förlängning
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Mölndal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transtemas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Transtema Network Services arbetar med utbyggnad, installation och underhåll av telekommunikationslösningar. Läs mer på Transtema Network Services hemsida.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057425-SE