Jobbet Vill du jobba med globala IT-lösningar åt världsledande butikskedja? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba med globala IT-lösningar åt världsledande butikskedja? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Efter mer än 20 år i branschen är vi idag en självklar partner i företags strategiska arbete.

Information om uppdraget:

Genom en gedigen behovsanalys hos både kund och kandidat kan vi utföra pricksäkra matchningar.
För tredje året i rad tar vi stolt emot priset för nöjdast kunder i branschen. Hos oss är både kund och kandidat, vinnare! Vårt senaste kundförvärv är vi extra stolta över att samarbeta med, då vår kund är ett nytänkande företag inom utveckling, produktion och förvaltning för produktutveckling och affärsstödjande system. Företaget kombinerar ingenjörsverksamhet med IT och elektronik där de 70 anställda består av säljare, systemarkitekter, forskare, systemutvecklare, managementkonsulter och projektledare som alla brinner för teknik, affärer och människor.

För vår kunds räkning söker vi nu en person som kommer att arbeta och verka ifrån vår vackra huvudstad. Avdelningen som du kommer att tillhöra, levererar IT lösningar till en världsledande butikskedja med över 4800 butiker. Avdelningen är ansvarig för att utveckla och bearbeta lösningar för att skapa en oslagbar shoppingupplevelse för butikskedjans kunder. Genom att erbjuda global IT service samt lösningar, kan avdelningen säkerställa butikernas försäljning, expansion och att de alltid har rätt produkt till rätt pris, på rätt plats i rätt tid. Servicen och lösningarna som denna avdelning erbjuder dessa butiker säkerställer även att butikerna har en optimerad lagerhållning och att kunden alltid lämnar butiken nöjd och inspirerad.

Du kommer att ingå i ett team av 8 personer. Detta team har som mål att maximera försäljningen genom att säkerställa rätt produkt till rätt pris, i rätt tid. Teamet är ansvariga för att leverera IT service och applikationer som stödjer den globala marknadsföringen i deras arbete med fördelning och påfyllning av produkter, pris och PR samt säljanalyser. Teamet är också ansvariga för IT service och applikationer som säkerställer att den inhämtade säljdatan uppnår en hög kvalité och når de interna intressenterna.
Tillsammans är teamet även ansvariga för att testa interna releaser samt ta del i sluttestandet av olika projekt. Testerna kretsar vanligtvis runt mottagande och bearbetning av säljdata, samt distribution av data som omges av point of sales system. Teamet är placerat på två siter, i Indien och i Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER:
•Läsa, förstå och ge feedback på behov och specifikationer
•Behandla kunskapsöverföringar och intervjua relevanta personer för att skapa en förståelse av testernas funktion
•Samla in tester
•Designa testscenarier och fall för olika testnivåer. Systemtester, integrationstester och accepttester.
•Förfråga och lägga upp tillfrågad testdata som inkluderar testdata för andra funktionella områden
•Konfigurera testverktyg för att skapa förfrågningar och script.
•Skapa testinstruktioner
•Genomföra tester i tid med exakt rapportering av resultat och problem
•Genomföra tester från början till slut, tillsammans med andra parter i organisationen
•Följa upp problem och planer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av tester och utformandet av tester, affärssystemet SAP och som talar engelska obehindrat. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av JIRA, ALM/QC, Notepad++ eller liknande mjukvara, samt Postman eller SOAPUI för API testning.
Du har kunskap och erfarenhet av programmering och bra kunskap av XML.
Som person ser vi gärna att du följer organisationens regler och procedurer; verkställer planer med engagemang och beslutsamhet och uppnår resultat med hög kvalitet. Du är en god kommunikatör och kommunicerar klart, tydligt och strukturerat och har inga problem med att genomföra presentationer. Du talar flytande engelska. Kan du även svenska är det meriterande. Du är en teamplayer och Samarbetar effektivt med andra; delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information; stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål
Du ger intryck och verkar inspirerande för dina kollegor. Du främjar planer och ideér framgångsrikt. Du är innovativ och presenterar nya och uppfinningsrika idéer och lösningar samtidigt som du har en organisatorisk medvetenhet och Förstår organisationens informella regler och strukturer.

Vad tror du? Kan denna tjänst vara något för dig? Tveka inte att söka, redan idag. Tillträde sker så snabbt vi hittat rätt kandidat

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44561

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till