Jobbet Vill du jobba med biluthyrning? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba med biluthyrning? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Umeå
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och gillar mötet med kunder? Gillar du även att få arbeta med händerna? Då har vi en tillsvidaretjänst till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta med biluthyrning och bilrekonditionering. Tjänsten innebär kundkontakt vilket ställer höga krav på din förmåga att kunna ge god service. Dina främsta uppgifter kommer vara behjälplig i uthyrning av hyrbildarna, göra rent dem både in- och utvändigt enligt bestämda rutiner. Du kommer även att möta upp kunder och hämta eller lämna hyrbilar, ta emot bokningar och hantera övrig förekommande administration. Andra förekommande arbetsuppgifter är tankning, fylla på spolarvätska, kontrollera olja, däcktryck osv. Viktigt är att du kan arbeta effektivt i ett högt tempo men samtidigt vara noggrann. Arbetstiderna är framförallt förlagda på dagtid men det kan även förekomma arbete under kvällstid.

Du kommer anställas av StudentConsulting och arbeta uthyrd till vår kund. Uppdraget är på heltid och det är en tillsvidaretjänst.
Tjänsten tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Rätt person för denna tjänst värdesätter goda kundrelationer och att ge god service även under stressiga förhållanden. Vi tror även att du är initiativtagande och flexibel då arbetet ibland kräver att du arbetar oregelbundna arbetstider. Vidare är du självständig och driven och trivs bra i ett team. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi förutsätter att du har ett stort bilintresse och ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete som innehållit service.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44648

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikssäljare till Ahlsell i Umeå Umeå StudentConsulting
Branch Manager to Umeå Umeå Academic Work
HR Business Partner Umeå Poolia
Säljare Norra Sverige Umeå Mercuri Urval
Tekniker till InfoCare i Umeå! Umeå StudentConsulting
Låstekniker/montör till Umeå! Umeå Professionals Nord
VK Media söker nu en DevOps! Umeå Academic Work
Sektionschef QC Umeå APL
Erfaren VVS-montör till Norrtech Umeå Academic Work
Konsultchef till UDK Umeå Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till