Jobbet Vill du jobba inom Bank, Finans & Försäkring i Stockholm? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du jobba inom Bank, Finans & Försäkring i Stockholm? publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

SJR växer och vi söker fler konsulter till våra uppdrag inom Bank, Finans och Försäkring. Uppdragen varierar och är både av junior och senior karaktär, beroende på din erfarenhet och ambition.

Vi har idag en efterfrågan på bla:

  • AML-analytiker, KYC-administratörer
  • Treasury-konsulter
  • Finansadministratörer inom Försäkring
  • Kredithandläggare
  • Konsulter inom Värdepapper, Fond, Settlement, Corporate Actions

Som konsult hos SJR får du möjligheten att bli en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både i din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg och du får tillsammans med oss en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina önskemål och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig mot nya utmaningar. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi, bank/finans och försäkring. Då uppdragen är av både junior och senior karaktär söker vi dig med både erfarenhet från branchen, samt dig som är nyfiken på att påbörja karriären inom bank-, finans och försäkringsområdet.

Som person är du positiv, lyhörd och noggrann. Du arbetar på ett strukturerat sätt samt har en prestigelös inställning. För att lyckas som konsult är du intresserad av att lära dig nya saker och gillar att ta dig an en bredd av arbetsuppgifter. Du är alltid mån om att göra ett bra arbete och bidrar till en god stämning i teamet.

Välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar  och tillsätter våra tjänster löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Bank, Finans & Försäkring

Referens

teamtailor-942943-176434

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till