Jobbet Vill du jobba extra i Katrineholm? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du jobba extra i Katrineholm? publicerad av Skill

Heltidsanställd
Katrineholm

Arbetsbeskrivning


Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Eller har du kanske redan ett arbete men känner att du kan ta dig an mer? Sök då till industriarbetare hos oss! Inga specifika förkunskaper krävs - så länge du har en annan huvudsaklig sysselsättning har du chansen hos oss!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar inom industri- och/eller produktionsarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom detta är packning, plockning, maskinunderhåll, sortering och montering/demontering. Arbetet är framförallt förlagt på dagtid under måndag - fredag, så du bör kunna vara tillgänglig för arbete på dessa tider.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för industri och teknik. Du tycker det är roligt med ett aktivt arbete och arbetar gärna fysiskt. Tidigare industrierfarenhet och truckkort är meriterande men inte ett krav. Du som söker värdesätter säkerhet och har lätt för att förstå och läsa instruktioner. Du trivs med att arbeta rutinmässigt och är noggrann. Utöver detta önskar vi även att du arbetar väl både i grupp och enskilt. För att vara aktuell för jobbet måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, i form av studier på 100% eller arbete på minst 75%.

Ansökningsförfarande
Urval kommer att ske löpande så sök redan idag! Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.skill.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, johanna.sjostrom@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3925

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till