Jobbet Vill du förändra sjukvården utomlands? Se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du förändra sjukvården utomlands? Se hit! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Gillar du modern teknik, har en stark vilja att utvecklas och nå nya mål? Sök då tjänsten som apputvecklare idag!

Dina arbetsuppgifter
Hos UCS IT Solutions kommer du att arbeta som fullstack-utvecklare i ett team där de just nu arbetar på en mobilapplikation som ska hjälpa till att förändra sjukvården utomlands. På UCS IT Solutions blandas hög kompetens med en härlig familjekänsla. Det är ett högt tempo på arbetsplatsen där de hela tiden strävar mot nya mål! Dina uppdrag är varierande och det kan förekomma både inhouse-projekt men också projekt på plats hos deras kunder. UCS IT Solutions har en kraftig tillväxt och en fantastisk arbetsplats som du har möjligheten att få kalla hem. Här kommer du att trivas!

Om företaget
Det svåra och det enkla. Det lilla och det stora. Det utmanande och det självklara. Det långsiktiga – och det som måste göras omedelbart. UCS IT Solutions är en IT-tjänstepartner som vet att det nästan aldrig handlar om antingen eller, utan oftast om både och. Ibland behöver du avancerad systemutveckling. Ibland vill du bara att din IT ska fungera. Men du behöver alltid någon som hjälper dig framåt. Välkommen till UCS IT Solutions. UCS IT Solutions är sedan 2015 ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia AB (UCS). UCS startade sin verksamhet 1993 som hårdvarubyggare och utvecklades till att arbeta med flera affärsområden såsom Industriell IT och IT Produkter och tjänster. UCS IT Solutions har idag ett 40-tal medarbetare och fortsätter att växa. Vårt huvudkontor ligger i Science Park Mjärdevi med Linköpings universitet som närmaste granne. Våra systemutvecklare tar fram skräddarsydda lösningar som kan bygga på egen utveckling eller smartare användande befintliga system. Det kan handla om allt från att ta fram affärskritiska system till att bygga din alldeles egna mobilapp. Varmt välkommen till UCS IT solutions!

Din profil
Skallkrav: - Mölk eller YH-utbildning inom relevant område - Erfarenhet av Javascript eller C# - Svenska i tal och skrift -Vilja utvecklas Meriterande: - Erfarenhet av att ha utvecklat i JavaScript ramverk som: Vue.js, React eller Angular - Erfarenhet av att ha utvecklat i PHP med ramverket Laravel - Erfarenhet av C# eller Java - Högskole/Civilingenjör. - Hobby/intresse för programmering/systemutveckling För att lyckas i rollen som systemutvecklare hos UCS behöver du vara social och självgående samtidigt som du har en vilja att hela tiden utvecklas. Flexibilitet är också viktigt då du måste kunna anpassa dig efter vad som efterfrågas hos kunden du arbetar hos. UCS erbjuder dig mycket frihet under ansvar, du ska inte bara vara bekväm med det utan gilla det.

Om oss
På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion! Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? Välkommen med din ansökan!

Villkor
Placeringsort: Linköping Arbetstider: 08–17 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

18779

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till