Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du följa med oss ut i världen? jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du följa med oss ut i världen? på Norén & Lindholm

Vill du följa med oss ut i världen?

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

PrisonIsland är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 8-99 år där det, likt TV-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar.

Prison Island är en svensk kedja som startade i Västerås år 2004 och har sedan dess växt till en internationell äventyrskedja. Idag finns vi i ett 10 tal länder med över 50 anläggningar men detta är bara början på vår resa!

Vi har kämpat hårt för att komma hit där vi är idag men vi är inte nöjda här. Visst är vi otroligt stolta över utmärkelser såsom Gasell-bolag och ”Bästa internationella tillväxt” men vi vill mer. Vi vill bli en av världens mest uppskattade upplevelsecenter! Vi vet att det är stora ord men vi har idag förfrågningar från personer runt om i världen som vill starta Prison Island anläggningar just i deras stad, i deras land.

Därför gör vi på Prison Island nu den största satsningen någonsin i vår historia och kommer att anställa ett flertal personer som vi vill ha med på vår fortsatta resa, ut i världen.

Vi letar bland annat efter:

Installationsingenjörer, som praktiskt kommer att arbeta med alla våra installationer av nya anläggningar. Det här är rollen för dig som är händig och som gillar att resa. Läs mer här [ Link removed ]

Verkstadssnickare, som löpande arbetar med produktion av våra moduler och komponenter. Du arbetar främst i vår egen verkstad och utvecklar också denna. Har du även koll på svetsning är du mycket intressant för oss. Läs mer här [ Link removed ]

IT-Support, som håller koll på våra system och IT i nya projekt. Du är även högst inblandad när vi kör igång nya anläggningar. Här behöver vi inte bara en utan två personer. Läs mer här [ Link removed ]

Utvecklingsingenjör - IT, du som älskar animering och grafik. Som förstår begreppet ”Gamification”. Du är kreativ och kommer i högsta grad att vara delaktig i vårt utvecklingsarbete. Läs mer här [ Link removed ]

Vi samarbetar med Norén & Lindholm i denna tillväxtresa, så vill du läsa mer – gå in på [ Link removed ] där vi mer utförligt berättar om de olika tjänsterna.

Åh, just det! Varför ska du söka dig till oss?

Det enkla svaret är att det är groteskt roligt! Japp, just detta är ett citat från vår VD.
Det lite längre svaret är att om du är en person som gillar när det händer mycket, som har kvar den där lekfullheten och som gillar en internationell miljö, mötet mellan olika människor och olika kulturer – ja då kommer du trivas hos oss!

Så tveka inte – in och läs mer om tjänsterna så kanske du blir en av personerna som vi tar med oss ut i världen!

Varmt välkommen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2341