Jobbet Vill du få betalt för att titta på fotboll? Då har vi tjänsten för dig! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du få betalt för att titta på fotboll? Då har vi tjänsten för dig! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort intresse för svensk fotboll och som tycker om att kolla matcher på TV.

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att man kommer sitta på Friends Arena och övervaka matcher från Allsvenskan och Superettan. Matchhändelser rapporteras genom snabba klick i datorn.

Uppdraget startar igång i samband med den allsvenska premiären i April. Arbetstiderna kommer variera beroende på spelschemat där det både är vardagar och helger.

För att vara aktuell för tjänsten ska man kunna jobba 2-3 pass i veckan och tjänsten pågår under hela säsongen fram till november.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för svensk elitfotboll och är allmänt fotbollsintresserad. Du ska vara punktlig och noggrann med tider då det är ytterst viktigt på grund av att matcherna är live. Du ska kunna uttrycka dig bra i både tal och skrift samt vara stresstålig och snabbtänkt. Är du rätt person? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40574

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn010 - Stockholm).