Jobbet Vill du driva utvecklingen inom elektroteknik på ett bolag i expansiv fas? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du driva utvecklingen inom elektroteknik på ett bolag i expansiv fas? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du in i en spännande innovativ miljö på ett företag där du får stort ansvar från start? Inuheat är ett entreprenörsdrivet bolag som är under en pågående utvecklingsresa. Möjligheten finns nu för dig som har en bakgrund och stort intresse inom elektroteknik att vara med och skapa och forma en ny roll. Låter det som något för dig? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Inuheat söker nu en elektronikingenjör till sitt kontor i Nya Hovås. Inuheats vision är att vara världens mest eftertraktade varumärke inom wearable heating, d.v.s. kläder med uppvärmningsfunktion. Bolaget som idag består av 14 anställda präglas av en entreprenörsanda som du märker av direkt när du går in i deras nyrenoverade, naturnära lokaler.

Som elektronikingenjör är du med och formar en ny roll på bolaget där ambitionen är att tillsammans med två andra kollegor inom elektroteknik bygga upp den elektrotekniska kompetensen in-house. I dagsläget är det Inuheats andra generations produkter som håller på att lanseras på marknaden. Som elektronikingenjör är du med och vidareutvecklar befintliga produkter och är även med i arbetet att skapa nya innovativa produkter. Idag sker större delen av utvecklingsarbetet externt och en stor del av tjänsten innebär därför att vara kontaktyta, koordinera och kravställa gentemot befintliga konsulter.

Tjänsten kommer att utformas och anpassas efter din erfarenhet- och kunskapsnivå för att ge dig rätt förutsättningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Inuheat.

Kandidatprofil

Då Inuheat är ett bolag i expansionsfas och rollen är ny internt är du till stor del med själv och påverkar och formar rollen som elektronikingenjör. Du blir en teknisk expert inom elektroteknik på bolaget med slutanvändaren i fokus där du är Inuheats kontaktperson gentemot konsulterna i dessa frågor. Du ingår i teknikteamet och förutom dina närmsta kollegor arbetar du även nära tillsammans med textilteamet och externa konsulter där din roll är att hantera elektrotekniska frågor. När du har lärt dig produkterna och tekniken mer djupgående kommer du även att utföra viss elkonstruktion och ta över en del av de arbetsuppgifter som idag görs externt.

Du kommer till exempel att:
* Koordinera, kravställa och följa upp mot konsulterna kring olika produkter och komponenter i plaggen

* Vara med och leda den elektrotekniska utvecklingen för Inuheat gällande designen för radiokommunikation, batteri och ASIC
* Supportera textilteamet i prototyptest, verifiering samt utveckling av garn

Tjänsten passar dig som vill anta en ny och spännande roll på ett expansivt bolag där du får stor chans att påverka.

* Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller likvärdigt
* Kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift
* Har ett gediget intresse för elektroteknik och förmågan att se nya möjligheter inom teknisk design och utveckling

Det är meriterande om du:

* Kan kommunicera obehindrat även på svenska
* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom området som kan gynna dig i tjänsten såsom erfarenhet av elektronikkonstruktion

I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. Då du har många kontaktytor både med kollegorna internt och externa konsulter behöver du vara lyhörd inför andra och ha en god samarbetsförmåga. Samtidigt behöver du också kunna fatta självständiga beslut där du känner dig trygg med att arbeta självgående. För att trivas på Inuheat ser vi även att du är en naturlig problemlösare som ser samband och lösningar på nya utmaningar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Nya Hovås, Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner 031-381 57 53 eller rekryteringsteamet recruitmentgothenburg@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inuheats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15014746-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till