Jobbet Vill du bli Swisslogs yrkeslärling inom elmontage? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du bli Swisslogs yrkeslärling inom elmontage? publicerad av Skill

Heltid
Boxholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi dig som vill ta chansen att gå ett skräddarsytt yrkeslärlingsprogram för att kunna arbeta som elmontör på Swisslog! Till vårt lärlingsprogram söker vi nya deltagare för start 30 augusti 2018. Programmet pågår i sju månader och under huvuddelen kommer du att delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Utöver detta deltar du i det utbildningsprogram som är framtaget i samarbete med Swisslog för att ge dig ytterligare kompetens i arbetet som elmontör. Via yrkeslärlingsprogrammet blir du anställd av Skill och arbetar som elmontör på Swisslog. Efter avslutat program har du möjlighet att bli anställd av Swisslog och bli en naturlig del av deras elmontörer.

Om företaget
Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är sedan 2015 en del av KUKA-koncernen som med sina 13.000 anställda är världsledande när det gäller automationslösningar. Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med sina systerföretag kan organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Verksamheten arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.

Dina arbetsuppgifter
Under huvuddelen av programmet kommer du att vara på plats på Swisslog och arbeta tillsammans med övriga elmontörer och lära dig att montera el- kraft- och styrskåp till de staplingskranar och transportörsystem som tillverkas. Som lärling kommer du att under handledning få arbeta aktivt i verksamheten och få lära dig alla delar som ingår i rollen som elmontör på Swisslog. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din profil
I det här yrkeslärlingsprogrammet söker vi dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg eller möjligtvis har du nyligen avslutat din utbildning inom exempelvis el- automation eller energi. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el-yrket. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och med ditt tekniska intresse brinner du för att ta dig an nya arbetsuppgifter. All tillverkning på Swisslog är kundanpassad och ingen order är den andra lik vilket gör att det ställs höga krav på montörernas förmåga att läsa ritningar och kretsscheman. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta projektstyrt och blir motiverad av att vara på en arbetsplats där kulturen präglas av förändring och flexibilitet. För att fungera i rollen som elmontör bör du vara noggrann, stresstålig och driven. Du kommer att arbeta i projekt med andra vilket innebär att du behöver vara en lagspelare som har lätt att kommunicera samtidigt som du kommer att ha stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter vilket gör att du även behöver kunna arbeta självständigt och målinriktat.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att komma med i vårt yrkeslärlingsprogram i år? Skicka in din ansökan redan idag på www.skill.se. Motivera i din ansökan varför du söker yrkeslärlingsprogrammet och varför du tror att du kommer att passa för tjänsten. Om du har frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se alternativt 011-199472. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

3421

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till