Jobbet Vill du bli min vikarie?/ Hälsningar en busig 11 åring har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du bli min vikarie?/ Hälsningar en busig 11 åring publicerad av Humana AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Jag är en glad och nyfiken 11-årig kille som bor tillsammans med min mamma i Västerås.

Jag älskar fart och fläkt att gunga, sjunga, dansa, busa, vara ute, sitta med min surf platta. Att åka och bada gillar jag jätte mycket och då behöver jag att du är med mig i bassängen.

Jag och min mamma letar nu efter en driftig assistent till mig som kan aktivera och vara med mig. En assistent som är van att arbeta med barn och har erfarenhet av autism, utvecklingsstörning och epilepsi. Jag har även svår Epilepsi som du kommer att få utbildning på hur du ska hantera, men du får inte vara rädd av dig, för du kommer att behöva behålla lugnet när mina anfall kommer. Som personliga assistent till mig ska Du gilla att vara ute, musik, sjunga, busa och se möjligheter och potential i det lilla.

Du ska tro på utveckling och framsteg hos barn med autism genom medveten träning och lek!

Du ska vara lugn och trygg som person, så du är lyhörd på min sinnesstämning och vilja då jag inte kan kommunicera. Jag kommunicerar via stödtecken och bilder. Du behöver ha körkort för ibland lånar vi mammas bil och åker iväg på äventyr du & jag utan mamma.

Som personlig assistent till mig kommer du att följa mig och min mamma och se till att jag får leva ett så aktivt liv som möjligt. Jag behöver fylla på mitt vikarie förråd så jag söker timvikarier som kan att arbeta med mig efter att jag kommer hem från skolan samt på helger och på mitt lov när mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Arbetstiden är under skoldagar 14:00-08:00 dagen efter med vaken natt tjänstgöring, helger har jag assistans dygnet runt och då arbetar du från 13:00 till dagen efter 13:00. Jag behöver även ha 2st assistenter som följer med mig när jag åker och badar. Dessa arbetspass är på 3 timmar fördelat på en eftermiddag/ vecka.

Tillträde omgående efter uppvisande av utdrag från belastningsregistret, beställ ditt register redan idag!

Låter det här intressant? Skicka då in din ansökan med ett personligt brev och ditt CV till min mamma, så kanske det blir just Du som får bli min assistent.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgående

Krav: Körkort

Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.

Kontaktpersoner: Caroline Nogelius

Referens

12941

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till