Jobbet Vill du bli logistikkonsult på Saab? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du bli logistikkonsult på Saab? publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Drömmer du om en karriär på Saab? Genom oss kan drömmen bli verklighet! Oavsett om du är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet är du välkommen att söka till oss. Vi kan erbjuda dig spännande konsultuppdrag inom bland annat projektplanering, order- och leveransbevakning, inköp, produktionslogistik och andra intressanta områden. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete och vårt mål är att matcha dig med rätt uppdrag på Saab.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser ett ökat behov av logistiker/planerare till Saab under 2019 och vill gärna etablera en kontakt med dig redan nu. Vad är du mest intresserad av att jobba med? Här nedan följer några exempel på tjänster som kan komma att bli aktuella på Saab:
• Order- och leveransbevakare
• Planeringsassistent
• Inköpare
• Supply Chain Manager
• Projektplanerare
• Produktionsplanerare Vad innebär det att vara konsult på Skill? Du blir anställd hos Skill och jobbar som konsult i något av teknikprojekten på Saab. Du rapporterar till en närmaste arbetsledare på plats, parallellt har du också en tät kontakt med din konsultchef här på Skill. Givetvis omfattas du av kollektivavtal och får ta del av de förmåner som ingår, bland annat friskvårdsbidrag och försäkringar. Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen eventuellt övergå till Saab. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab.

Din profil
För att kunna matcha dig mot uppdrag på Saab ser vi gärna att du har följande profil:
• YH- eller universitetsutbildning inom logistik
• God systemvana – du har lätt för att sätta dig in i nya system Har du erfarenhet från produktion, utveckling och koordinering är meriterande. Som person har du en stark initiativförmåga och tycker om att arbeta lösningsorienterat - du ser möjligheter istället för hinder. Du arbetar strukturerat och har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom det periodvis är högt tempo är det viktigt att du kan hantera flera arbetsprocesser samtidigt och snabbt kunna anpassa dig till nya förutsättningar som uppstår. För att lyckas i jobbet bör du vara en lagspelare, bra på att kommunicera och ha förmågan att inhämta information samt att leda och koordinera. Har du ett intresse för teknik är det ett stort plus i kanten!

Ansökningsförfarande
Vill du bli en del av Skill? Ansök då nedan, registrera ditt CV och personliga brev. Är du aktuell för något av våra uppdrag kommer vi att kontakta dig per telefon, annars kommer du att få återkoppling via mail. Har du frågor? Skicka ett mail till ansvarig rekryterare erica.wiquist@skill.se Varmt välkommen att söka till oss!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3894

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till