Jobbet Vill du bli en del av Danske Banks studentpool? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du bli en del av Danske Banks studentpool? publicerad av Academic Work

Deltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du student och har ett intresse för bank och finans och vill skaffa dig meriterande erfarenhet? Tar du examen tidigast juni 2020 och söker ett långsiktigt arbete vid sidan av studierna? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Academic Work söker för Danske Banks räkning 2 studenter till vår studentpool med uppdraget att arbeta med handläggning av bostadstillträden, vid försäljning och köp av bostäder. Du kommer att tillhöra avdelningen Personal Banking Operations i Linköping där du kommer arbeta i öppna kontorslandskap tillsammans med kollegorna i ditt team. Uppdraget startar i augusti och löper på under terminerna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank.

Kandidatprofil

Som handläggare kommer du bli en del av Changing Home som är det team inom Personal Banking Operations Sverige som avlastar Personal Banking med hantering av bostadstillträden där vår kund är köpare eller säljare. Teamets uppdrag innefattar förarbete, genomförande och efterarbete. Danske Bank erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Krediter är en stor del av bankens tillväxtpotential och Changing Home är en viktig spelare i det arbetet.

I rollen som handläggare kommer du att ansvara för genomförandet av bostadstillträden för köpare eller säljare vilket innefattar kontakt med mäklare, kundansvariga på kontor, samt andra banker och myndigheter.

Du kommer till exempel att:

* hantera låneutbetalningar i banken
* lösa lån i andra banker
* dokumentera ärenden

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Vi erbjuder dig en inkluderande global arbetsmiljö där du är med och bidrar till deras framtida utveckling.

* studerar på högskola/universitet, gärna med inriktning ekonomi eller affärsjuridik. Du är klar med dina studier tidigast juni 2020
* gärna har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativa uppgifter
* har goda datakunskaper
* har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska

För att lyckas i rollen som handläggare behöver du ha förståelse för både kund och affär och din servicekänsla är tydlig. Vi ser det som självklart att du har ett stort engagemang för dina uppgifter. Du tycker om att jobba tillsammans med andra mot uppsatta mål, men likaså jobba självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Referens

15007058-SE

Liknande jobb

Agile coach Linköping SAAB
Siemens söker bolagsjurist Finspång Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Kundansvarig innesäljare till REIREI Linköping Academic Work
Projektledare inom IT sökes! Linköping Framtiden
Personlig assistent Linköping Assistansbolaget i Sverige AB
Ekonomichef Tranås Ny Position
Student med truckkort sökes för sommarjobb! Norrköping StudentConsulting
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Är du vår nya Takmontör? Linköping Framtiden
Projektledare Katrineholm Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.