Jobbet Vill du bli BillerudKorsnäs Yrkestrainee inom elkraft? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du bli BillerudKorsnäs Yrkestrainee inom elkraft? publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Finspång
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi dig som vill ta chansen att gå ett skräddarsytt traineeprogram för att kunna arbeta som elkraftstekniker på BillerudKorsnäs! Till vårt traineesprogram söker vi nya deltagare för start 30 augusti 2018. Programmet pågår i 10 månader och under huvuddelen kommer du att delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Utöver detta deltar du i det utbildningsprogram som är framtaget i samarbete med BillerudKorsnäs för att ge dig ytterligare kompetens i arbetet som elkraftstekniker. Via traineeprogrammet blir du anställd av Skill och arbetar som elkraftstekniker på BillerudKorsnäs. Efter avslutat program har du möjlighet att bli anställd av BillerudKorsnäs och bli en naturlig del av deras underhållsavdelning.

Om företaget
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
Under huvuddelen av programmet kommer du vara en del av BillerudKorsnäs och delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Som trainee kommer du att under handledning få arbeta aktivt i verksamheten och få lära dig alla delar som ingår i rollen som elkraftstekniker. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll på låg och högspänning. Ex. Övervakning av stationskontroll, provning av reläskydd och skriva driftordrar. Under din tid som trainee hos BillerudKorsnäs kommer du få prova på arbetet som elkraftstekniker hos olika avdelningar som bland annat •El & Automation •Decentraliserat Underhåll Papper •Decentraliserat Underhåll Sulfat •Projektavdelning Det kommer förekomma andra uppgifter som är relevanta för att du ska vara så färdiglärd som möjligt efter programmets slut.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg eller möjligtvis har du nyligen avslutat din utbildning inom exempelvis elkraft, kraftelektronik. Din bakgrund skulle även kunna vara som industrielektriker eller installationselektriker men du är nu intresserad av att gå vidare mot elkraft och underhåll. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el och underhåll. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och brinner för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är en god lyssnare. Vi tror också att du är; -Noggrann och strukturerad med ett högt säkerhetstänk -Samarbetsvillig och har en god social kompetens -Ansvarstagande -Nyfiken och tekniskt intresserad För att söka tjänsten krävs att du har b-körkort. Notera att detta program inte berättigar lärlingstimmar som installationselektriker.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att komma med i vårt traineeprogram i år? Skicka in din ansökan redan idag på www.skill.se. Motivera i din ansökan varför du söker traineeprogrammet och varför du tror att du kommer att passa för tjänsten. Om du har frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se alternativt 011-199472. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3447

Liknande jobb

Fritidspedagog, Vivallaskolan. Örebro Örebro Kommun
Fritidspedagog till Hagaskolan F-6 Örebro Örebro Kommun
Lärare till Norrbyskolan Örebro Örebro Kommun
Bli expert på Microsoft-miljöer Örebro Academic Work
Uvecklare till byBrick i Örebro Örebro Academic Work
Enterprise & IT architects Linköping SAAB
Montör Flen Volvo Group
Cloud Solutions Architect Örebro Poolia
Elevresurs på Ervalla skola Örebro Örebro Kommun
Hälsopedagog till Glanshammars skola Örebro Örebro Kommun
Förskollärare till Blåklinten Örebro Örebro Kommun

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.