Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du arbeta som projektstöd hos Sweco? jobb i Gävle på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du arbeta som projektstöd hos Sweco? på Academic Work

Vill du arbeta som projektstöd hos Sweco?

Academic Work Gävle, Gävleborgs län Heltid
Vill du arbeta på ett internationellt bolag som erbjuder arbetsuppgifter i Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom järnväg? Har du ett naturligt sinne för ordning och reda? I rollen som datasamordnare får du en bred inblick i flera spännande samhällsprojekt, från start till mål. Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för Swecos räkning en datasamordnare. Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I rollen som datasamordnare kommer du främst att arbeta i interna projekt på Sweco Rail. Du kommer arbeta som ett stöd för uppdragsledaren i projekten och lägga projektstrukturen. Detta innefattar bland annat att tillsammans med beställaren bestämma i vilket system och hur man ska arbeta i de olika projekten. I rollen som datasamordnare ansvarar du för dataflödena i de uppdrag du arbetar med, att underlagen är korrekta och att kommunikationen sköts på ett korrekt sätt. Det ingår också att du kommer arbeta med den tekniska dokumentationen som till exempel innehåller ritningar och modellfiler.

Du blir en del av ett kunnigt team på 7 personer där du till en början kommer du att stötta upp kollegor i befintliga projekt tills du känner dig trygg att ansvara för egna projekt.


Arbetsuppgifter

* Samordna och strukturera upp all dokumenthantering som tillhör ett projekt löpande
* Planera för hur projekten ska drivas framåt tillsammans med uppdragsledningen
* Stötta uppdragsledningen i möten tillsammans med kund, exempelvis presentera rapporter som visar på status i projekten
* Vara behjälplig och utbilda projektörer i verktygen/systemen där de kan hämta information om projekten

Vi söker dig som

* Har en ingenjörsexamen eller YH-utbildning inom området teknik, alternativt flera års erfarenhet från liknande roll
* Har ett stort tekniskt intresse
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
* Har mycket god datavana och kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
* Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då det krävs i det dagliga arbetet

Meriterande om du har:

* Kunskap om infrastruktur och specifikt järnvägsprojekt
* Erfarenhet av Bentley Prodjectwise, Bentleys produktsvit eller CAD

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer ingå i en grupp vars strävan alltid är att uppnå bästa resultat i projekten så ditt engagemang och nyfikenhet är avgörande för att passa in i organisationen. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan prioritera ditt eget arbete samt vågar fråga om det är något du inte förstår för att komma framåt.

Övrig information:

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Placering: Gävle, Sundsvall eller Borlänge
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Sweco är den mest attraktiva arbetsplatser när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Vidare erbjuder de samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062300-SE