Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du arbeta som labbassistent? jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du arbeta som labbassistent? på Uniflex

Vill du arbeta som labbassistent?

Uniflex Växjö Heltid
Jobbeskrivning
Är du en nogrann person som präglas av nyfikenhet? Då kanske det är dig vi söker till detta uppdrag till en av våra kunder i Tingsryd! Som laboratorieassistent så kommer du att ha en viktig roll i teamet du tillhör/skiftet du arbetar på gällande analysarbete, utvärdering av analysresultat och support till produktionen. Du kommer att sortera och registrera prover, utföra kemiska analyser samt tolkning av labbresultat. Sensoriska analyser på produkten, dokumentation och administation av de utförda analyserna. Frisläppa eller spärra livsmedel efter analyser samt underhåll och kalibrering av laboratorieutrustningen. Främst arbetar du proaktivt för att säkerställa toleransnivåerna och utlovad kvalitet men du arbetar även med orsaksanalyser vid kvalitetsförändringar och eventuella uppkomna avvikelser och brister. Du behärskar svenska i tal och skrift och har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office. Vi ser att du har minst en gymnasieexamen och gärna erfarenhet från laboratorieverksamhet sedan tidigare. Meriterande är om du har kompetens inom: laboratorieanalyser, laboratoriemetodik, biologiskt laboratoriearbete, kemiskt laboratoriearbete. Kunden är verksam inom livsmedelsindustrin vilket gör att höga krav ställs på noggrannhet både inom dokumentation och hygien eftersom produkterna ska vara sterila.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, kommunikativ och noggrann. Vi tror att du är en person som trivs med att arbeta effektivt, strukturerat, gillar att planera ditt eget arbete och hålla tempo. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är flexibel samt trivs med att arbeta i grupp. Vi utför digitala intervjuer under rådande Coronaläge. Intervjuer sker löpande och uppdraget skall tillsättas inom snar framtid. Anställningsformen är en visstid hos Uniflex med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på ständig helg. Tiderna kan komma att ändras till 3-skift. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta samtliga skift som angetts, Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57193