Jobbet Vill du arbeta som ekonomiassistent i sommar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du arbeta som ekonomiassistent i sommar? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ekonomiassistent mellan vecka 26-32 i sommar till vår kund! Är du junior ekonomiassistent som tidigare arbetat med leverantörsreskontra? Då har vi sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en ekonomiassistent till i sommar för vår kunds räkning. Tjänsten kommer starta med en veckas upplärning för att sedan arbeta självständigt under semesterperioden. I rollen ingår att ansvara för leverantörsfakturor, betalningar och daglig rapportering. Vår kund använder sig av systemet Axapta.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult ute hos kund. Tjänsten är på heltid under sommarens semesterveckor, vecka 26 - 32. Arbetstider är vanliga kontorstider och arbetsplasten är belägen på Hisingen.

Detta söker vi:

För att passa för denna roll har du tidigare arbetat med leverantörsreskontra och har en förståelse för arbetet. Du behärskar såväl svenska som engelska och känner dig trygg i att använda båda språken i arbetet. Vidare har du god datorvana och har tidigare arbetat med MS Office samt något affärsystem sedan tidigare.

Om du har en påbörjad eller avslutad utbildning inom ekonomi är detta meriterande, och det är även ett plus om du tidigare arbetat i Axapta.

Som person är du självgående och har ett ordnings- och siffersinne. Du har god samarbetsförmåga och är serviceminded.

Är det dig vi söker? Sök då redan i dag! Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart vi har rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Vår kund är Europas ledande företag i branschen av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning för MC, MX, Moped, Snöskoter, Cykel och ATV.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41210

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Göteborg).