Jobbet Vill du arbeta på höga höjder som installatör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du arbeta på höga höjder som installatör? publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och bygga upp Sveriges infrastruktur inom mobilnät? Älskar du höga höjder och spännande teknik? Då kan tjänsten som mobil tekniker vara helt rätt för dig. Sök redan idag eller tipsa någon du känner!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mobil tekniker arbetar du med installation och service av telekomutrustning som sitter i mobilmaster runt om i Södra Sverige. Du arbetar hela vägen från boden till antennen så mastklättring är endast en del av ditt arbete – mycket av arbetet utförs från marken.

Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar, byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring utfört arbete. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Din profil
Skallkrav:
- Arbetat i mast i minst 2 år
- Svenska
- Körkort
- Datavana, till exempel ska kunna byta IP adresser på en dator

Meriterande:
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

Personliga egenskaper och beteenden:
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt sätt. Du som söker tjänsten som mobil tekniker behöver uppfylla ett första krav att inte vara höjdrädd då din arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80-90 meter upp i luften.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Tillträde: Omgående

Tjänsten kräver att du ligger borta en del veckor – då oftast måndag till torsdag.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Referens

21762

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till