Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du arbeta med systemdesign och elektrifiering av fordon? Se hit! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du arbeta med systemdesign och elektrifiering av fordon? Se hit! på Framtiden

Vill du arbeta med systemdesign och elektrifiering av fordon? Se hit!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Nu söker vi dig som vill arbeta med systemdesign inom mjukvara för avdelning inom Battery & Thermal. Detta är en god möjlighet för dig som vill arbeta i en kommunikativ och teknisk roll – ta möjligheten och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen så verkar du på avdelningen inom Battery & Thermal för fordonet. Gruppens uppgift är främst att säkerställa kyla och värme för fordonets hela system, och arbetar följaktligen med såväl testning, kravställning, simulering med mera.

I din roll med fokus på systemdesign så är ditt främsta fokusområde att arbeta med funktionsrealisering. Detta innefattar mycket kommunikation mellan interna arbetsgrupper för att säkerställa vad som går att realisera och inte, samt ett arbete nära mjukvaran. Följande kan ses som exempel på arbetsuppgifter:

- Kommunikativ brygga mellan arbetsgrupper: Vad kan realiseras för att uppfylla kraven som ställs? (Exempel: vilken temperatur på fläkten är applicerbart i olika miljöer där fordonet framförs)

- Kravställning

- Simulering, företrädesvis i Simulink

Detta är rollen för dig som vill arbeta med teknik i framkant i en arbetsgrupp som uteslutande arbetar med elektrifiering av fordon. Vidare är det en roll för dig som trivs nära tekniken – men även i en koordinerande roll mellan olika arbetsgrupper.

Om företaget:
Mer information ges vid intervjutillfället.


Din profil:
Skallkrav:
- Lägst högskoleingenjör, med fördel inriktning maskiningenjör, mekatronik eller likvärdigt.

- Grundläggande kunskaper Matlab/Simulink

- Engelska

Meriterande:
- B-körkort


Personlighet:
Vi ser att du som ansöker är en person med ett stort driv och en vilja av att lära. Du besitter goda kommunikativa egenskaper, samt räds du inte att komma med egna förslag till förbättring. Viktigt för rollen är att du trivs att arbeta såväl nära tekniken, men också kommunikativt & koordinerande. Välkommen med din ansökan!

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget

Villkor
Start: Snarast
Omfattning: Heltid, vikariat 1 år med chans till förlängning.
Placering: Göteborg

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: - Lägst högskoleingenjör, med fördel inriktning maskiningenjör, mekatronik eller likvärdigt. - Grundläggande kunskaper Matlab/Simulink - Engelska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049827269