Jobbet VILL DU ARBETA I EN BRED IT-ROLL MED INFRASTRUKTUR, UPPHANDLING, SERVICE & SUPPORT? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

VILL DU ARBETA I EN BRED IT-ROLL MED INFRASTRUKTUR, UPPHANDLING, SERVICE & SUPPORT? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för IT och vill kliva in i en roll med mycket eget ansvar? Är du intresserad av att arbeta mot hela Norden med både underhåll och utveckling där du blir ägare av företagets infrastruktur? Då är rollen som Drift- och infrastruktursansvarig hos Memira tjänsten för dig! Ingen arbetsdag är den andra lik då rollen både innefattar upphandling, service och support samt infrastruktur!

Academic Work söker nu en Drift- och Infrastruktursansvarig till Memira som är en privat vårdgivare inom ögonsjukvård. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Memira.

Memira har en dynamisk miljö där atmosfären präglas av högt i tak tillit och mycket frihet under eget ansvar. Memira erbjuder förmåner såsom tjänstepension, sjukvårdförsäkring, friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och en förmånsportal. Att resa till olika kliniker från tid till annan är en nödvändighet för att få en förståelse för det dagliga operativa arbetet på klinikerna

IT-avdelningen består av ett sammansvetsat team på 3 personer som samarbetar tätt med andra avdelningar. Utöver dessa kollegor kommer du att ha intern kontakt med medarbetare över hela Norden.

Kandidatprofil

Som Drift- och infrastruktursansvarig kommer ditt huvudansvar vara att driva utveckling och leverans av IT-tjänster och IT-drift inom Norden. Du kommer bli ägare över företagets infrastruktur. Vidare kommer du arbeta med upphandlingar, beställning och uppföljning av IT-drift samt ha ansvar för service desk och support.

Du kommer till exempel att:

* Leverera IT-tjänster, säkra IT-servicenivåer och IT-drift till de anställda inom de nordiska länderna.
* Underhålla och bygga infrastruktur där datakommunikation, nätverk och säkerhet alltid fungerar.
* Säkerhetsställa IT-samordning inom hela verksamheten där lagkraven i de nordiska länderna ska följas.
* Tillsammans med landschefer säkra effekten och verksamhetsnyttan av genomförda IT-investeringar.
* Säkra och bistå med teknisk support till kliniker och användare kring IT-stöd.

Placering är på huvudkontoret i Uppsala men det finns möjlighet att också utgå ifrån Stockholm. Tjänsten passar dig som ständigt strävar efter att förbättra IT- verksamheten och drivs av mycket eget ansvar. Vid intresse finns det stora utvecklingsmöjligheter där det till stor del går att utforma rollen själv.

* Tidigare haft ansvar/chefsposition över IT-miljöer.
* Har flera års operativ arbetslivserfarenhet av IT- infrastruktur. Du har arbetat brett med t.ex. IT-drift, applikationsdrift med blandade miljöer, tekniska frågor, system och integrationer.
* Har gedigen arbetslivserfarenhet av support och service inom IT.
* Besitter erfarenhet av upphandling av driftpartner liksom kravställning gentemot dessa.
* Besitter goda kunskaper i Exchange.
* Är flytande i engelska och antingen svenska, norska eller danska då dessa språk behövs för att kommunicera ut IT-arbetet internt.

Det är meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen inom IT och tidigare jobbat i systemet Citrix. Du har förståelse för IT-ekonomiska frågor via tidigare budgetansvar. Det är även önskvärt att du tidigare medverkat i mordernisering av it-miljöer där moln och distributerande landskap varit centrala komponenter. Även att du tillämpat Itil med tonvikt på Service Operations men även Service Design och tjänsteorientering. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av brett verksamhetsarbete med geografisk spridning.

Utöver detta är du som person resultatorienterad, problemlösare, utvecklingsorienterad, serviceinriktad, analytisk och bra på att samarbeta. Du har en vilja att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT och förstår hur affärsvärdet skapas genom rätt IT-drift. Du har även ett stort intresse för digitalisering/automatisering.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex.
* Placering: Uppsala, finns möjlighet att utgå ifrån Stockholm.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15010824-SE

Liknande jobb

AWS Consultant Stockholm Jefferson Frank
Studerande marknadsassistent till Dibs Stockholm Academic Work
Adestia söker Sales Engineer/Pre-Sale Stockholm Rubino Rekrytering AB
Hellström söker senior jurist inom börs- och finansrätt Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driven Junior Controller med intresse för affärsutveckling Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Functional Infor LN/Baan Consultant Stockholm Washington Frank
Landskapsarkitekt Stockholm Karisma Rekrytering
Kundtjänstpersonal till Tradera Stockholm Recruitive AB
Supply Planer Täby Thalamus
Elgiganten Barkarby söker Butiksvärdar Järfälla Elgiganten AB
Verkstadstekniker till Scania Södertälje Scania
Controller till finansbolag Stockholm SJR AB
Marknadskommunikatör till Retain24! Stockholm StudentConsulting
Psykologilärare sökes till Jensen Stockholm StudentConsulting
BI-utvecklare till unika Tre! Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till