Jobbet Vill du arbeta extra som företagsguide? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du arbeta extra som företagsguide? publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Är du student, egen företagare eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då kanske du är vår nästa företagsguide!

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu personer för extra-arbete i en guidepool hos vår kund inom fordonsindustrin i Skövde. Antalet guidetillfällen uppgår till 2-3 per vecka och du kommer ingå i denna guidepool med ett antal andra upplärda guider, som roterar vid uppdragen. Detta är en stor möjlighet för dig som vill utvecklas och känna sig bekväm med att prata inför en grupp, kunna knyta nya kontakter och samtidigt få en övergripande syn på hela tillverkningsprocessen. 

Det kan också tillkomma andra uppgifter som att agera som värd/värdinna vid mottagandet av nya PRAO-elever och sommararbetare, samt vid tillfällen som Öppet hus och andra events som kan uppkomma under året.

OM DIG

Vi ställer inga krav på formell utbildning eller erfarenhet utan vi ser att du känner dig bekväm med att vara i centrum och trygg med att prata inför en grupp. Du talar flytande svenska och engelska och finner dig bekväm i att kommunicera på båda språken.

Meriterande om du tidigare arbetat inom fordonsindustrin och kan teknisk engelska med det är inget krav.
Även övriga språk är meriterande.PERSONLIGA EGENSKAPER 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och efterfrågar dig som är social och utåtriktad som person och trivs med den ständiga kontakten av nya människor. För att lyckas med uppdraget bör du ha en pedagogisk förmåga, ha förståelse för kulturella skillnader, samt trivas med att prata inför grupp.

Vi ser att du som söker är en glad, tillmötesgående och hjälpsam person som ser detta uppdrag som en värdefull erfarenhet. För rätt person är det en möjlighet att ta sig an ett prestigefullt uppdrag för ett globalt företag med stora möjligheter.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Deltid 
  • Tillträde: Enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: Timanställning 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80432

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till