Jobbet Vill du arbeta extra på Åtta.45 tryckeris lager? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du arbeta extra på Åtta.45 tryckeris lager? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Är du dessutom ordningsam och punktlig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Åtta.45 tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika tryckeriföretag. Med tryckproduktion på fem orter och 200 medarbetare är Åtta.45 tryckeri specialister på tidskrifter, årsredovisningar, butiksmaterial och kataloger och erbjuder allt inom tryck såsom flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar.
Åtta.45 har långa relationer med sina kunder som återkommer, år efter år. Med ledord som: Omhändertagande, noggrannhet, utförande, kvalitet, leverans och pris samt en unik företagskultur där de anställda arbetar för helheten och inte tvärtom, är Åtta.45 ett vinnande lag där alla tar ansvar för sin insats.

Till Åtta.45 tryckeris lager i Falun söker vi nu flertalet personer som vill arbeta extra. Arbetsuppgifterna består av traditionellt lagerarbete, där du plockar ihop kampanjmaterial för utskick till butiker och ombud. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Åtta.45.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier, arbete eller pension. Du innehar B körkort och goda datakunskaper. Som person är du punktlig, ordningsam och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare med förmågan att se hur din insats bidrar till helheten. Du värdesätter ett bra arbetsklimat och sprider energi och glädje. Vi ser att du kan arbeta minst 1-2 pass i veckan och har du tidigare erfarenhet från lagerarbete är det meriterande, men inget krav.

För att läsa mer om ÅTTA.45 Tryckeri besök gärna deras hemsida: www.atta45.se/

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidater. Det finns alltså ingen tid att spilla, sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51965

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till