Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vikarierande Rullmaskinsoperatör till Pappersbruket jobb i Skärblacka på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vikarierande Rullmaskinsoperatör till Pappersbruket på BillerudKorsnäs AB

Vikarierande Rullmaskinsoperatör till Pappersbruket

BillerudKorsnäs AB Skärblacka, Östergötlands län Heltid
Beskrivning av befattning

Visstidsanställning

VikariatBefattning

Vikarierande Rullmaskinsoperatör till PappersbruketBeskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Pappersbruket består av fem pappersmaskiner, flutingmaskinen PM4, MG-maskinerna PM7, PM8 och PM10 och säckpappersmaskinen PM9 samt torrmassamaskinen TM1 och Transportavdelningen. Till PM4 söker vi nu en vikarierande Rullmaskinsoperatör.

Din huvuduppgift är att rulla det tillverkade pappret till rätt dimensioner till kund, ge rullarna identitet samt frakta och packa rullarna. I arbetet ingår det även att övervaka processen via styrsystem från manöverrum. Du ingår i ett målstyrt arbetslag som gemensamt ansvarar för driften med skydd, säkerhet och miljö i fokus och med målet att rätt kvalitet levereras till kund i rätt tid.

Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, 6-skift, och är ett vikariat på 6 månader.Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning med godkända betyg. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Truck- och/eller traverskort är meriterande.

B-körkort är ett krav.Personliga egenskaper

Som person är du praktisk och ansvarstagande. Du har god problemlösningsförmåga samt ett tydligt säkerhetstänk. Vi värdesätter god samarbetsförmåga.Kontakt

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Personalplanerare, Rebecca Grenehed, 011-24 54 67 under dagtid.Sista dag för ansökan

2021-12-31Ansökningsinformation

Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 december. I denna tjänst kommer vi att hantera urvalet löpande. Tjänsten.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-877