Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vikarierande HR Business Partner till Coromatic AB jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vikarierande HR Business Partner till Coromatic AB på Poolia

Vikarierande HR Business Partner till Coromatic AB

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta med att attrahera, rekrytera och utveckla branschens bästa medarbetare? Är du dessutom en talangfull rekryterare som vill ta nästa steg till HR Business Partner?

Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott.

Tjänsten är ett föräldravikariat initialt under 10 månader med placering i Bromma. Du kommer att rapportera till HR chefen i Sverige.

Urval och intervjuer kommer att starta i augusti på grund av sommarsemestrar. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Coromatics mission är att hjälpa våra kunder att säkra deras kritiska verksamhet 24/7 och att bygga ett Coromatic som attraherar, utvecklar och intresserar branschens bästa medarbetare. Inom HR har vi en central roll att bidra till att målen uppnås.

Som HR Business Partner har du en bred roll och du kommer att arbeta i nära samarbete med en eller flera av våra affärsområden i Sverige. Du utgör ett viktigt stöd åt organisationen för att uppnå strategier och affärsmål samt att implementera vår people & culture strategi. I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta med allt från rekrytering, kompetens- och organisationsutveckling till arbetsmiljö, rehabilitering, comp & ben och arbetsrätt. Ditt jobb spänner över allt från projektledning av bolagsövergripande processer till systemförvaltning, statistik och administration.

Du kommer att ingå i ett HR team som leder en ambitiös agenda. Vi är ett starkt team med mycket engagemang, resultatfokus och hög tillit till varandra.

Sökord: HR generalist, HR specialist, Talent specialist, Rekryterare, Talent manager, HR Business Partner, HRBP, HR koordinator

Vem är du?
Vi ser att du har en akademisk examen med inriktning på PA eller motsvarande och 3–5 års erfarenhet i rollen som Rekryterare eller liknande. Dina erfarenheter har gett dig kunskaper om HR processer/områden såsom talent management, rekrytering, arbetsrätt, avtal, lönerevision och performance management.

Du har en god insikt om möjligheterna med marknadsföring via sociala medier och har erfarenhet av att leda olika HR projekt. Vidare är du en van användare av MS Office (Word, Powerpoint och Excel) och behärskar svenska samt engelska i såväl tal som i skrift.

Dina styrkor är din kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team. Du har en hög inre drivkraft och förmåga att skapa resultat. Dessutom uppskattar du att arbeta strukturerat och metodiskt och kan omsätta strategier till praktisk verklighet. För dig går laget före jaget och du vill alltid bidra till att helheten fungerar.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.? För mer information www.coromatic.se.

 

Rekommenderade jobb

Vikarierande HR Business Partner till Coromatic AB
Poolia Stockholm Heltid
Recruitment Coordinator för uppdrag hos Epiroc Rock Drills i Örebro!
Poolia Örebro Heltidsanställd
HR Business Partner till Apotek Hjärtat med erfarenhet av HR relaterade GDPR frågor
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60413