Jobbet Vikarierande gymnasielärare i engelska har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vikarierande gymnasielärare i engelska publicerad av Lernia

Heltid
Östhammar

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Vi söker en vikarierande gymnasielärare i engelska till kunds räkning i Gimo.  Som gymnasielärare hos kunden är du knuten till både näringslivet och skolan, och har goda möjligheter att utveckla både arbetet och dig själv. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för en årskurs, och du fungerar som mentor för eleverna. Du dokumenterar dessa utvecklingssamtal enligt fastlagda riktlinjer och du handleder dina elever i olika projektarbeten.

Formell kompetens

  • Du bör ha läst 240 hp som ämneslärare, Engelska.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 

Personliga egenskaper
Då kundens skola är liten behöver du vara kreativ och flexibel för att lyckas i din roll. Vi söker dig som gillar att arbeta i team med engagerade kollegor och ambitiösa elever, samtidigt som du får ta ansvar och känna delaktighet i  kundens utvecklingsarbete. Du kan både självständigt och i samarbete med andra planera och genomföra den pedagogiska verksamheten, samt utvärdera arbetet och bidra till kundens ständiga utveckling. Du känner samt ett stort engagemang för den enskilde eleven och dennes utveckling och du har förmåga att sprida kunskap på ett pedagogiskt sätt så att alla elever kan lära och utvecklas.  Vi ser gärna att du sätter skolutveckling i fokus, har mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift och att du brinner för kundens pedagogiska idé. Kunskap och erfarenhet av att bedöma och värdera elevers lärande och utveckling är en förutsättning för tjänsten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Deltid /Östhammar

Tjänsten är på cirka 1,5 dag/veckan.

Tillträdesdag
Tillträde sker 6 augusti 2018. Detta är för läsåret 2018-2019.

Information
Arbetet är 1,5 dag i veckan, vikariat från 2018-08-06 – 2019-06-05.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss! 
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

39727

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till