Jobbet Vikarie i grundskola, resurs-och särskola - I Lerums kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vikarie i grundskola, resurs-och särskola - I Lerums kommun publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lerum

Arbetsbeskrivning

Brinner du för utbildning och lärande? Vill du vara med och utveckla barn och ungdomar i skolan? Då har vi jobbet för dig! I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi just nu ett givande jobb inom grundskola och särskola som elevassistent och resurs.

Information om uppdraget:

I denna tjänst är dina huvudsakliga uppgifter att stötta elever med extra behov av stöd i skolan. Du kommer att få jobba på olika skolor i årskurserna 1-9 och i gymnasiet, i både grundskola, resursskola och särskola, utefter behov. Dina dagar och arbetsuppgifter kan variera och det är av största vikt att du som person är flexibel och anpassningsbar. Det är även viktigt att du har förmåga att anpassa dig utefter varje elevs förutsättningar och behov.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar i grundskola eller särskola. Om du läser eller har läst en specialpedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsvariationer. Det är även meriterande om du har jobbat med eller har erfarenhet av barn och ungdomar som har funktionsvariationer inom autismspektrat.

Som person är du ansvarsfull och har hög stresstålighet. Du har en god förmåga att bemöta elever och vårdnadshavare i utmanande situationer och ser alltid till varje enskild elevs bästa. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är god empatisk förmåga, initiativtagande och omhändertagande. Vidare är du strukturerad och trygg i att sätta tydliga ramar. Utöver detta är du en positiv person som alltid vill göra ditt bästa.

Praktisk info:
Du kommer att jobba på vardagar under dagtid där arbetstid och arbetsplats kan variera. Du kommer att ingå i vår vikariepool som till stor del arbetar mot behov med kort varsel, därav är det av yttersta vikt att du kan vara flexibel. Tjänsten startar omgående och förväntas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult i en vikariepool.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Du kommer få den givande chansen att vara med och utveckla framtidens generationer och samtidigt ha ett varierande och utvecklande arbete. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52427

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till