Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vice Vd/Trafikchef till Granbergs Gruppen i Älvsbyn! jobb i Älvsbyn på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vice Vd/Trafikchef till Granbergs Gruppen i Älvsbyn! på StudentConsulting

Vice Vd/Trafikchef till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!

StudentConsulting Älvsbyn, Norrbottens län Heltid
Har du tidigare erfarenhet i en ledande position och vill ta nästa kliv i karriären? Vill du vara med i utvecklingen av en kund och kvalitéfokuserad organisation? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet inom bussbranschen bestående av fyra dotterbolag, Granbergs Buss i Älvsbyn och Arvidsjaur, Brändöbussen i Luleå, Bodens Busstrafik i Boden i samt Johanssons Bussar i Kalix. Koncernen förfogar totalt över ungefär 80 bussar och har idag ungefär 130 anställda. Granbergs-gruppen har lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. De utför linjetrafik i södra och östra delarna av Norrbotten och beställningstrafik i hela Europa. Sätet för samtliga bolag är i Älvsbyn.

Granbergs Gruppen i Älvsbyn behöver nu en Vice vd/Trafikchef till huvudkontoret i Älvsbyn. Du ges möjligheten att axla rollen som bolagets nya Vice vd och du kommer bli en del av ledningsgruppen för koncernen. Rollen innebär att du kommer att ha personalansvar över en personalgrupp på ungefär 100 personer och du kommer att arbeta direktrapporterande till bolagets Vd. Det ingår även arbetsuppgifter som:

- Ansvar för både trafikplanering, koncernens inköp och underhåll
- Löpande arbete med den interna utvecklingen av koncernorganisationen
- Ansvar över bolagets interna policys och processer

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet i en ledande position. Vi ser gärna att du tidigare har haft personalansvar och om du har erfarenhet från arbete i transportsektorn är det ett stort plus. Du har god datorvana och är van vid att jobba i Microsoft Excel. Vidare är du initiativtagande, ansvarsfull och drivs av att leda andra mot uppsatta mål och utveckling.

Tjänsten kräver att du har B-körkort. Det är meriterande om du även har D-körkort då det annars är något som du kommer att behöva ta under anställningstiden. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Om du dessutom behärskar tyska i både tal och skrift är det meriterande.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting, men du blir anställd direkt hos Granbergs Buss i Älvsbyn. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Louise Lundbäck, via mejl [ Email address blocked ] . Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Vice Vd/Trafikchef till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!
StudentConsulting Älvsbyn Heltid
Trafikledare till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!
StudentConsulting Älvsbyn Heltidsanställd
Sektionschef exploatering med intresse för samverkan inom samhällsbyggnad
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58477