Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vice President Sourcing jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vice President Sourcing på ValueOne

Vice President Sourcing

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker en Vice President Sourcing till vår kund som är verksam inom tillverkande industri med placering i Stockholm. Har du minst fem års erfarenhet från en liknande roll på global nivå och erfarenhet av kontraktstillverkning kan du vara den vi söker.

Om rollen

I rollen som Vice President Sourcing kommer du att ha ett globalt ansvar för företagets sourcingverksamhet bestående av Category Management, Strategiskt inköp, Projektinköp och Leverantörskvalitet. Det ingår i dina arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet samt vidareutveckla verksamheten genom att säkerställa metoder och kompetenser i organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Formulera och kontinuerligt uppdatera företagets strategi för inköpsverksamheten.
  • Säkerställa interaktion med andra funktioner och stake holders inom företaget.
  • Vidareutveckla leverantörsbasen.
  • Vidareutveckla företagets globala inköpsverksamhet.
  • Förhandla fram leveransavtal med befintliga och nya leverantörer.
  • Definiera och sammanställa KPI:er med avseende på inköp.
Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för tjänsten bör du ha en relevant högskoleexamen inom industriell ekonomi, supply chain, teknik eller liknande. Rollen kräver vidare minst fem års erfarenhet från en motsvarande position inom industriföretag på internationell nivå. Du bör också ha erfarenhet av kontraktstillverkning och ha tidigare vana från att utveckla organisationer och verksamheter. Flytande kunskaper i svenska och engelsk i tal och skrift är ett måste. Du bör också vara inställd på att resor förekommer i tjänsten.

Stora krav ställs på dina personliga egenskaper. Till tjänsten söker vi en tydlig ledare och lagspelare med ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt. Du är flexibel och uthållig och uppskattar ordning och reda. Vidare kräver rollen att du är en god kommunikatör och har stor kommersiell förståelse.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 eller Christer Atterström på tel. 070 219 13 66, alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1681