Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Vi söker ytterligare en QSE-Developer job in Solna at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vi söker ytterligare en QSE-Developer på Poolia

Vi söker ytterligare en QSE-Developer

Poolia Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du ha en roll där du går från ord till handling i ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster? Vi söker dig som brinner för arbetsmiljö och vill jobba med att stötta vår organisation inom QSE-området. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som QSE-Developer, med fokus på arbetsmiljö, kommer du tillsammans med dina kollegor på QSE-avdelningen att utveckla och följa upp våra interna processer och rutiner mot lagkrav och andra berörda krav så som kundkrav samt ISO 9001, 14001 och 45001.

Rollen innefattar ett nära samarbete och kommunikation med olika funktioner inom och utanför organisationen. Du fångar upp omvärldskrav genom möten med kunder, leverantörer och olika forum. Du kommer även att vara en av våra regioners kontaktperson där du representerar QSE-avdelningen.

I din roll som QSE-developer har du en viktig roll att stötta organisationen med specialistsupport och utbildning inom QSE med fokus på arbetsmiljö.

Du ingår i det interna revisionsteamet och kommer genomföra och följa upp interna revisioner. Du rapporterar direkt till Gruppchef QSE.

Cramo har sitt huvudkontor i Stockholm men placeringsort kan diskuteras.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Ett av fokusområdena i rollen är att arbeta med och utveckla företagets riskhanterings-process. I samband med tillbud och olyckor kommer du att hjälpa till vid och genomföra utredningar. Du kommer även att driva förbättringar inom QSE, med fokus på arbetsmiljö med syfte att förebygga och reducera olyckor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med incident-utredningar, analys, arbetsmiljölagstiftning och riskbedömningar. Det är meriterat om du även har kunskap inom ISO 45001, ISO 9001 och ISO 14001.

Du har eftergymnasial utbildning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Relevant högskoleutbildning är meriterande.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för dessa frågor och hur det kan stärka företaget. Du tycker det är roligt att arbeta i ett tight team och att arbeta i en stödjande roll i nära samarbete med verksamheten.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, van vid att prioritera och trivas med att samarbeta med interna som externa aktörer. Du tycker om att sätta dig in i nya frågeställningar.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Om verksamheten
Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 100 depåer runtom i landet.

Quality, Safety and Environment (QSE) är en av sex avdelningar på Cramo Sverige. Avdelningen har idag 18 medarbetare.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Cramo samarbetar med Poolia i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall 072 988 90 07 eller [ Email address blocked ] .

 

Rekommenderade jobb

Vi söker ytterligare en QSE-Developer
Poolia Solna Heltid
Senior Larmtekniker/Driftsättare - Telenta AB
Telenta AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Affärsområdesansvarig säljare till HomeQ Technologies AB, Stockholm
Säljpoolen Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59792