Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker utvecklare mot inbyggda system till expansivt företag jobb i Västerås på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker utvecklare mot inbyggda system till expansivt företag på Framtiden

Vi söker utvecklare mot inbyggda system till expansivt företag

Framtiden Västerås, Västmanlands län Heltid
Nu söker vi dig som drivs av att få vara involverad i spännande projekt där du med din kunskap och kompetens är med och drar projekten i mål. Låter det som att det är dig vi letar efter? Då kan det här vara din nya arbetsplats!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare ute hos vår samarbetspartner, kommer du att få möjligheten att vara med över projektens hela utvecklingscyklar.
Möjligheterna sträcker sig från design och framtagning, till implementeringen av de nya systemen och utvecklingen av nya funktioner.
Som utvecklare kommer du ha väldigt varierande arbetsuppgifter, du kommer arbeta med design, implementering och vidareutveckling av befintliga system och funktioner. Det är svårt att exakt förklara vad det innebär då kunder ofta arbetar i sekretessbelagda projekt men mer information kommer vid intervjutillfället.
Inledningsvis kommer du bli tilldelad en mentor och sitta i olika projekt in-house för att lära dig systemen och teknikerna för att allt eftersom ta på dig mer ansvar och på sikt även sitta på projekt ute hos kunder i Västeråsområdet. 

OM FÖRETAGET
Företaget som vi samarbetar med är verksamma inom försvarsindustrin och är ett av Nordens ledande inom teknik och verksamhetskonsultering.
Man har lyckats ta sig dit genom att kombinera sin teknik som ligger i framkant med stark kompetens och förståelse för miljö och säkerhet.
Vår samarbetspartner tror på att hitta personer som vill vara kvar långsiktigt och möter denna förväntan med en stark företagskultur där man sätter människan i fokus. Man utför ständigt aktiviteter tillsammans, alltifrån frukost, resor, utbildningar med mera! Man tillgodoser även behoven hos de som söker utveckling genom att erbjuda kunskapsveckor för utbildning och ett rikstäckande kompetensnätverk.

DIN PROFIL
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och vi kommer att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.
För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är genuint tekniskt intresserad, vill arbeta inom försvarsindustrin och lockas av en roll som ansvarsfull konsult både in-house och on-site.

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
• Civil eller högskoleingenjörs examen, alternativt en relevant yrkeshögskoleexamen.
• Svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Kunskaper inom något eller flera av följande programmeringssegment:
      •C++ & C
      •Java & C#
      •Python

Meriterande
• B-Körkort.
• Goda kunskaper rörande andra programmeringsspråk än tidigare nämnda.
• Relevant arbetslivserfarenhet inom programmering.


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum:  Enligt överenskommelse
Ort:      Västerås (med omnejd)
Omfattning:  100%
Lön:         Enligt överenskommelse  

HYRREKRYTERING
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Embeddedutvecklare
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063050655