SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker dig som service- och underhållstekniker till välkänd kund i Huskvarna! på Uniflex

Vi söker dig som service- och underhållstekniker till välkänd kund i Huskvarna!

Uniflex Jönköping Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vi letar just nu efter en entusiastisk och ambitiös underhållstekniker till en modern och ansedd organisation i Huskvarna. Företaget verkar inom processindustrin och har en stark ställning på marknaden. Som anställd kommer du att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med vänliga kollegor och varierade arbetsuppgifter att ta itu med.

Om tjänsten
I din roll som service- och underhållstekniker arbetar du med både enklare och mer avancerad problemlösning. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av reparationer, felsökning, förebyggande underhåll och service. Du kommer även vara en del i projekt – och installationsarbeten för att säkerställa en säker drift av anläggningen. Man arbetar två och två på ett femdagars tvåskift, även beredskap förekommer lördag-söndag var fjärde vecka. Som underhållstekniker ska man vara beredd på att kunna inställa sig utanför ordinarie arbetstid vid påkallat behov. Din profil Vi ser gärna att du har en bakgrund som mekaniker, elektriker eller servicetekniker i en tillverkande industri. Har du erfarenhet av att arbeta med el samt felsöka och reparera är du en het kandidat för detta jobb. Du räds inte nya utmaningar och har ett tekniskt intresse såväl som kunskap samt förståelse för processer. Du har goda kunskaper inom el (gärna industri-el) och en mekanisk/teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behöver även behärska svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Kunskap inom hydraulik eller pneumatik och ritningsläsning är önskvärt. Meriterande: Elkunskaper Ritningsläsning Truckkort Skylift-kort Heta arbeten Svetscertifikat Traverskort Svetskunskaper

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Utföra reparationer och underhåll enligt order/schema på samtliga maskiner och hela fastigheten, inre och yttre •Medverka i olika projekt som genomförs i avdelningarna •Medverka i utveckling av maskiner och produktionsteknik •Att reparationer och underhåll utförs på ett yrkesmässigt sätt •Att följa arbetsorder/schema så att maskiner kan fortsätta producera på ett optimalt sätt •Att säkerhetsföreskrifter följs •Att meddela produktionsledning när man upptäcker att maskinskydd satts ur funktion •Att slutföra tilldelade projekt

Vem är du?
Som person är du noggrann, serviceorienterad och tycker det är roligt att arbeta. Du är positiv, självgående och tycker om att jobba i en roll där du själv får ta initiativ. Problem ser du som något spännande som ska lösas och du trivs med att jobba i grupp tillsammans med goa kollegor! Du är nyfiken och prestigelös och trivs där du kan få utvecklas ihop med andra. Du tar ansvar för ditt arbete och trivs att jobba i team såväl som självständigt. Du är mån om god kvalitet i ditt arbete, strukturerad och ser möjligheter istället för hinder. Vill du arbeta i en spännande roll och utvecklas i ett företag som ständigt växer är detta för dig. Sök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60974