Jobbet Vi söker Trygghetsvärdar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker Trygghetsvärdar publicerad av SECURITAS

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Växjö kommun ska vara en plats där alla känner sig trygga i det offentliga rummet. Som kommunal trygghetsvärd arbetar du för att de som bor, verkar och vistas i Växjö kommun ska kännas sig trygga i det offentliga rummet. Du arbetar nära kommunens säkerhet- och beredskapsavdelning och arbetet utförs i nära samverkan med andra trygghetsskapande aktörer i kommunen exempelvis polis, fältgrupp och nattvandrare. Som trygghetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att röra dig på offentliga platser och genom närvaro och synlighet finnas till hands för invånarna och bidra till tryggare miljöer. Arbetet som trygghetsvärd handlar i hög grad om service. Du ska vara uppmärksam och lyhörd på händelser i din omgivning och du ska finnas tillgänglig för medborgarna och vid behov bistå med hjälp och stöd.

Som trygghetsvärd är ditt främsta arbetsverktyg ditt sätt att kommunicera, skapa kontakter och bygga relationer. Du ska ha ett proaktivt bemötande och under arbetspassen förväntas du aktivt söka upp personer som vistas på offentliga platser och samverka med lokala verksamheter. Du ska arbeta uppsökande och relationsskapande. Du ska även vara gränssättande och arbeta för ordning och reda på offentliga platser och verka för att de lokala ordningsföreskrifterna upprätthålls.

Arbetet som trygghetsvärd är omväxlande och ett arbetspass är aldrig det andra lik. Du kommer att tjänstgöra i olika delar av kommunen med huvudsakliga fokus kommer ligga på Växjö centrum och stadsdelen Teleborg samt Campusområdet.

I egenskap av trygghetsvärd har du inga polisiära befogenheter och arbetar inte som ordningsvakt eller väktare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

För anställning inom Securitas kräver vi följande:

 • bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).
 • bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
 • har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G.
 • genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
 • ostraffad
 • drogfri
 • ordnad privatekonomi


Personliga egenskaper:

 • Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
 • ansvarskännande
 • omdömesgill
 • praktiskt och tekniskt lagd
 • god förmåga att kommunicera med människor
 • lugn och stabil
 • utåtriktad


Övrigt:

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!


Referens

2535945

Om företaget

Securitas är marknadsledande i säkerhetsbranschen. I och med det kommer ett stort ansvar för oss som arbetsgivare och vi jobbar för att ligga i framkant när det gäller att attrahera och utveckla våra medarbetare.

Vilka jobbar hos oss?
Till oss söker sig framför allt många unga medarbetare. Du kanske börjar direkt efter en gymnasieutbildning som är inriktad mot något av våra verksamhetsslag och då kan du börja arbeta direkt. Söker du dig till oss efter en annan gymnasieutbildning så får du den utbildning du behöver av oss. Du kan också göra som många av våra andra medarbetare och börja jobba hos oss parallellt som du studerar på universitetet eller högskola med arbetet som ett extrajobb vid sidan av studierna.

Om du redan jobbar inom säkerhetsbranschen idag och vill byta arbetsgivare är du självklart också välkommen. Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen.

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till