Jobbet Vi söker truckförare för direktanställning hosToyota har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker truckförare för direktanställning hosToyota publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning


Vi söker materialhanterare och truckförare för direktanställning direkt hos Toyota i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet på Toyota Material Handling något för dig!

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos Toyota och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för Toyota. Deras produktion ökar kraftigt för varje år och det gör också deras behov av duktiga medarbetare. Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift som truckförare och materialhanterare är att förse produktionen med material som krävs för att färdigställa truckarna. Arbetet ser olika ut beroende på vilken avdelning du arbetar på, men kan exempelvis innebära lagerplock, truckkörning, godsmottagning, m.m. Något som är genomgående hos företagets avdelningar är den goda stämningen och de trevliga kollegorna. Exempel på arbetsuppgifter som materialhanterare:
• Godsmottagning, avlastning av lastbilar och registrering av inkomna artiklar.
• Truckkörning på lager med olika trucktyper bl.a. motviktstruck, ledstaplare och skjutstativ.
• Plockning av artiklar och varor (så kallat 'kittning'), kombinerat med truckkörning.
• Arbete på måleriavdelning, hänga av och på plåtdetaljer på en måleriets vajerlina. Truckkörning (främst A-truckar) ingår vid flytt av material Toyota inser vikten av att satsa på sin personal, vilket innebär att de arbetar mycket med internrekrytering. Detta innebär att om du i framtiden vill vidare i karriären så finns det många karriärvägar inom företaget. Andra fördelar med att arbeta på Toyota är att du får friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, samt rabatt på en mängd företag tack vare Toyotas förmånsportal My Way.

Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta i ett fartfyllt arbetsklimat och har därför inga problem att jobba effektivt men samtidigt bevara kvalitén i arbetet. Krav:
•Truckkort A1-4 B1-6 och tidigare erfarenhet av truckkörning.
•Du som söker måste ha fyllt 18 år.
•Möjlighet till att arbeta 2-skift. Arbetstiderna är dagvecka: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00. Kvällsvecka: måndag-torsdag 14:30-00:00 Meriterande:
•Körkort och bil alternativt boende i Mjölby är meriterande, då kollektivtrafiken ej matchar Toyotas skifttider

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en rekrytering, det vill säga att anställning sker direkt hos Toyota med tillträde snarast möjligt utifrån överenskommelse.Toyota har ett behov av personer på lång sikt och man blir erbjuden en visstidsanställnings på 6 månader till att börja med. Därefter har du goda chanser till förlängning. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan idag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Katrin Wallin eller Malin Åkerblom. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Lycka till med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3919

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till